2777
2789
عنوان

راهی برای زایمان زودتر بخاطر وزن بالای نینی

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 90 پست
برای دندونش هست الان حدود ۸ تا دراورده ولی نمیدونم این گاز گرفتانا تا کی ادامه داره

عزیزم قربون اون دندوناش خواهرشوهر من میگفت برای پسرش روغن بابونه میزد پشت گوشاش رو سرش و یه مقدار رو فکش ازبیرون ها نه رو دندون که دندوناش زودتر بیان ازاین دندون گیرا هم بگیر براش

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زنعموم هرسه بچه ش توی سونو300 گرم کمتر از واقعی بودن  ولی خواهرشوهرم توی سونو 400 گرم بیشتر ...

سونو از روی سر بچه تقریبی میگه دقیق نیست به دوست من گفت چهارکیلو میاد رفت سزارین شد ۲۹۰۰ بود بچه فکر کنم دکتره کور بوده 😂😂

بچه اول من آخر ۳۸ هفته سونو گفت ۳۹۰۰ همون شب نصف شب اورژانسی سزارین شدم ۴۲۰۰ بود سر دومی ۹ ماه بالا ...

بچه ی اول منمد۴۲۰۰ بود خدا نکنه دومیم ۴۰۰۰ باشه دوست ۳ اخرش ۳۲۰۰ باشه  نمیدونم چکارم کنم 

سونو از روی سر بچه تقریبی میگه دقیق نیست به دوست من گفت چهارکیلو میاد رفت سزارین شد ۲۹۰۰ بود بچه فکر ...

این همه تفاوت؟ 😂😂😂

بنده خدا واسه 2900 سزارین شده😁

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
پس سخته منم همین فکرو میکنم خواهر خودم افتادگی داره بعد زایمان چون وزن نینی چهار کیلو بود فک کنم بی ...

ازمن میشنوی این کارو نکن من این کارو کردم مث سگ پشیمون شدم بیچاره پسرم 

بچه ی اول منمد۴۲۰۰ بود خدا نکنه دومیم ۴۰۰۰ باشه دوست ۳ اخرش ۳۲۰۰ باشه  نمیدونم چکارم کنم

کاری نمیشه کرد از نظر پزشکی فاصله بچه ها کم باشه احتمالش هست دومی ضعیف یا کم وزن شه ولی فقط امکانشه ممکن هم هست وزنش زیاد باشه

بچه دوم من مثل اولی درشت نبود ولی دراز بود عین مداد 

بچها پسرم ۱۱ ماهشه الان دوماهه که شدید سینمو موقع شیر خوردن گاز میگیره به صوزتی که نوک سینه داره جدا ...

خب بگیرش از شیر یا همون شیر خشک بده فقط

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
خب بگیرش از شیر یا همون شیر خشک بده فقط

مشکل اینجاست از ۶ ماهگی از شیر خشک متنفر شد

حالا نمیدونم از مزه این شیرخشک بدش اومده یا کلا از شیر خشک زده شده

۱۱ ماهشه خیلی زوده واسه ازشیر گرفتن

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
ببخش دیر جوابتو دیدم نه پسر بود اینم پسره 

یه خانومی تو همین سایت روغن گرچک با چی نمیدونم خورده بود حالش بد شده بود انقد اذیت شد آخرم مجبور شد سزارین بشه نخور این چیزا رو تو رو خدا فقط پیاده روی کن تا میتونی من کل حاملگیم پیاده روی میکردم سر موقع دنیا اومد

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍