2777
2789

سلام من 38هفته رو تموم کردم جنین اگه بیشتر بمونه 4کیلو میشه میترسم وزنش زیاد باشه و نتونم طبیعی کمکم کنید چیکار کنم دردم بگیره یا دهانه رحم باز بشه 

تو رو خدا تا دردت شروع نشده دمنوش گیاهی چیزی نخور،خیلیا اومدن گفتن خوردن به مشکل خوردن همه هم نیگن یاضربان قلب نی نی پایین رفته بود یا مدفوع کرده بود

خدای دیروز و امروز تو،خدای فردایت هم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمتر چیزای مقوی بخور دیگه تا وزن نگیره

پیاده رویتم بیشتر کن تا بیاد ولی چیزی نخور بنظرمن

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

وزنش از ۳۸۰۰ رفت بالاتر سزارین کن چون خیلی درد میکشی   مگه سزارین چیه     من پسرم ۴۲۰۰ بود طبیعی بدنیا آوردم دلم که سزارین سهل است میخاست بمیرم و راحت بشم  آخرشم بچه تنگی نفس گرفت و مدتی تو دستگاه بود  

بچها پسرم ۱۱ ماهشه الان دوماهه که شدید سینمو موقع شیر خوردن گاز میگیره به صوزتی که نوک سینه داره جدا میشه از درد بخودم میپیچم و خون همینطور از سینم

راه حل بهم بدید توروخدااااا

تا ۶ ماهگی شیرخشک کمکی آپتامیل میخورد ولی بعد ۶ ماه از شیر متنفر شد 

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
وزنش از ۳۸۰۰ رفت بالاتر سزارین کن چون خیلی درد میکشی   مگه سزارین چیه     من پسرم ۴۲۰ ...

پس سخته منم همین فکرو میکنم خواهر خودم افتادگی داره بعد زایمان چون وزن نینی چهار کیلو بود فک کنم بی تاثیر نیس  سزارین میترسم نمیدونم چیکار کنم 

وزنش از ۳۸۰۰ رفت بالاتر سزارین کن چون خیلی درد میکشی   مگه سزارین چیه     من پسرم ۴۲۰ ...

بخاطر فشار زایمان ب ریه ش فشار اومد؟؟؟؟

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

عزیزم زیاد پیاده روی کن مگه وزنش چنده که ترسیدی

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰