2777
2789
عنوان

راهی برای زایمان زودتر بخاطر وزن بالای نینی

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 90 پست
والا دیشب روغن کرچک خوردم یه قاشق اثری نداشت ینی بیشتر باید بخورم ؟شنبه میرم پیش دکترم ببینم چی میگه ...

نه خود دکتر بهتون تجویز می‌کنه حالا تا شنبه که خیلی تپل نمیشه عجله نکن

راستی وقتی درد شروع شد پنجه مریم دم کنید وقتی داشتی می رفتی بیمارستان چون درد روتند می‌کنه  قبل از شروع درد نخور یا

همیشه ۱۸ساله هستم  
کمتر چیزای مقوی بخور دیگه تا وزن نگیره پیاده رویتم بیشتر کن تا بیاد ولی چیزی نخور بنظرمن

دست خودم نیس همش گشنمه پیاده روی هم دارم و نزدیکی یه روز در میون که بعدش خیلی درد و انقباض میاد همشون کاذبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا دیشب روغن کرچک خوردم یه قاشق اثری نداشت ینی بیشتر باید بخورم ؟شنبه میرم پیش دکترم ببینم چی میگه ...

خالی خالی نخور حالت بد میشه😖😖😖😖

با آب هندونه ای آب سیبی چیزی بخور

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
بچها پسرم ۱۱ ماهشه الان دوماهه که شدید سینمو موقع شیر خوردن گاز میگیره به صوزتی که نوک سینه داره جدا ...

منم بچم هفت ماهشه هی گازم میگیره😵

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
دست خودم نیس همش گشنمه پیاده روی هم دارم و نزدیکی یه روز در میون که بعدش خیلی درد و انقباض میاد همشو ...

ببخشید ولی شوهرتون آبشو داخل رحمتون میریزه،؟

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
پس سخته منم همین فکرو میکنم خواهر خودم افتادگی داره بعد زایمان چون وزن نینی چهار کیلو بود فک کنم بی ...

افتادگی از خود بارداری هم پیش میاد فقط زایمان نیست 

مادرشوهر من پنج تا چهارکیلویی آورده طبیعی افتادگی نداره ولی همش به من میگفت نکن اینکارو طبیعی نیار 

به منم سونو گفت بچم ۳۸۰۰ تو ۳۶ هفته گفتم حتما تا ۳۸ هفته ۴کیلو رو رد میکنه من تا چهل هفته طول کشید دردم نگرفت به دکترم گفتم سز کن میترسم بچم طوری شه به شکمم دست زد گفت نگران نباش بچت ۳۵۰۰ نشده هنوز ولی من طبق سونو ترسیدمو و سز کرد برام دخترم۳۴۰۰ بود ولی واقعا راضیم که سزارین شدمو و صبر نکردم 

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید
ببخشید ولی شوهرتون آبشو داخل رحمتون میریزه،؟

بله 😐 من اگه زایمان کنم میام یه تاپیک میزنم چیکار کردم دردم گرفت تا کمکی باشه برا کسایی که میخوان زایمان کنن اورزش و پله و گل گاو زبون و روغن گرچک و نزدیکی  و ورزش الاکلنگی و قر کمر و دوش گرم هرروز اگه نتونم یه روز در میون انجام میدم