2821
2789
ساعت سایت چجوریه من هرموقع میام بسته

الانا دیگععع باش بببنده ... والا میلی هست هروقت دلشون بخواد باز می کنننن الان سایت بهم ریخته است ...ساعت باز شدن سایت از ۹تا ۱۱,دوباره ۱۲تا این موقعه ها هست اما یه تایمی هم داره ک هی میبنده .و..

روح های کثیف پشت کالبدهای مظلوم نما ...!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من اتقد بادوم درختی خوردم ک تا یکسالگیه دخترم بادوم میدیدم عوق میزدمولی وایسا ۸ هفته برو

منم فردا میرم ان شاءالله تو ۶ هفته ولی نویت زدم واسه۶ تیر ک واقعا قلب تشکیل شده باشه الکی چخبره هر دیقه سونو ۱ملیون ویزیت خدا تومن

الان زوده میری خدای نکرده قلب رو نبینه تا هشت هفته کلی استرس میکشی بذار همون ۸ هفته برو

هیچی نیاز نیست بخوری هرکاری کنی به امید خدا اگه مشکل کروموزومی وجود نداشته باشه قلب قشنگش تشکیل میشه

فقط ویتامین دی و اسیدفولیک فراموش نشه

منم فردا میرم ان شاءالله تو ۶ هفته ولی نویت زدم واسه۶ تیر ک واقعا قلب تشکیل شده باشه الکی چخبره هر د ...

منم وایسادم ۸ هفته یهو رفتم دکتر حتی تا ۸ هفته اصلا دکترم نرفتم😂

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه..بدیام بزار تو قاب خوبیام میبرم زیر خاک🪫🖤

عزیزم ب سلامتی ایشالله که همه چی اوکی باشه من الان چهار هفته ام

سلام عزیز شما چهار هفته این کی فهمیدین باردارین و بتاتون چند بود من ۶ روز قبل موعد ۱۰۰ بود نمیدونم خوبه یا نه باید دوباره تکرار کنم

منم هفته ششم ولی تا هشتم نمیرم.عجله نکن فرصت بده به بچه و خودت

اره میدونم ولی خوب دکترم گفت ۲۴اوم بیا برای ساک و قلب

که سونو کنم حالا استرس قلب تشکیل بشه دارم🥲🥲

الان زوده میری خدای نکرده قلب رو نبینه تا هشت هفته کلی استرس میکشی بذار همون ۸ هفته بروهیچی نیاز نیس ...

خودمم میدونم عززیزم ۸هفته عالیه چون دکترم بهم گفته از الان ب خدااسترسشو دارم