2789

حرف بکشم

خانم ها من پارتنر دارم چندبن ساله بعد یک بار این خواهرزاده ی بیشرفم کذگمشیمو دادم بهش رفغخ بود کل پیام ها حتی پیام های بدمم نشون مامانم داده بودخانواذه ی من جوری نیستن ک به روم بزنن کلش تو روم بزنن همش تیکه میپرونن همش غرغر میکنن همش بد نگاهم میکنن من از این رفتارهاشون میفهمم خیلی ضایه اس برای همین همیشه وقتی ذیر میرسم خونه حتی از سرکار یا حتی اگر کار بدی نکردم همش رفتارشون رو ریز نظر میگیرم ببینم ناراحت میشن یا نه

حالا بماند ک بچه خواهرم اینو گفت گذشت ولی خب من مجبور شدم چند بار جلوش با پارتنرم صحبت کنم تلفنی گفتم بهش دوستانه ولی خر نیست میفهمم بهش هم گفتم نگی به کسی برای شایعه درست نکنی حالا اینم بماند به کنار

قضیه مال دیشبه من دیشب تنها بودم برای چند ساعت داشتم باز پارتنرم تلفنی صحبت میکردم مامانم برداشته بود زنگ زده بود میگفت گوشیت با کی در حال مکالمه اس فلان ( مامانم با بچه خواهرم بیرون بودن) بعد اومدن خونه رفتارشون عوض شده بود مامانم بهم غز میزد دعوا میکرد

امروز برم سقشو بگیرم بپرسم چیزی گفته ؟؟

@niniyar عزیزم خواهش میکنم تائید کن خواهش میکنم

تو سرکارم تاپیک زدم به بدبختی تایید کند لطفاً

یعنی چی سقشو بگیرم؟

اشکال نداره حالا که فهمیدن درباره اش با خانواده ات صحبت کن...یا اگه قصدش واقعا ازدواجه رسمیش کنید....عمرتو الکی سر کسی نذار...یه دفعه میبینی داره بازیت میده این وسط یه ادم خوب میاد خواستگاریت اما به خاطر دلبستگی به پارتنرت ردش میکنی ...

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️