2789

٧٠ بودم شدم ١٠٠ دوباره ١٠٠ رو كردم ٧٠ دوباره الان شدم ٨٧

خسته شدم هي رژيم گرفتم هي ول كردم

اينم بگم تنبلي تخمدان و ميل به شيريني دارم

چيكار كنم به نظرتون

٢٧ سالمه

احساس ميكنم بقيه مسخرم ميكنن نتونستم مثل ادم رژيم بگيرم و وزنمو نگه دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم

منم همینم انقد بالا پایین شدم بدنم شل شده

چندین سال ۱۰۰ بودم

الان دوسه ساله رو ۸۳ یا ۸۴ هستم رژیم میگیرم چند روز بعد ول میکنم

دیگه زدم به سیم اخر امپول لاغری بزنم

عزیزم رژیم سخته و همین جوریه هی برمیگرده میگن یه امپولایی اومده ماهانه میزنی خیلی زود لاغر میشی البته اسمش نمیدونم ولی خیلی گرونه فک کنم هر کدوم ۲۰ میلیون اینا باشه

ماهی خانوممم  

اسپارتینا چطوره؟

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

عزیزم،من هیجده سالمه و کاملا درکت میکنم

منم به دلیل تنبلی تخمدان وزنم ناگهانی بالا رفت و به صد و پنج کیلو رسید ولی الان دو هفته اس رژیم کتوژنیک دارم واقعا میل به شیرینی و همه چیز از بین میره توی گوگل سرچ کنی اطلاعات کامل این رژیم رو بهت میده برای تنبلی تخمدان هم نقش درمانی داره

توی این دو هفته پونزده کیلو وزن کم کردم و سایز دور شکمم از صد و سیزده شده صد و چهار و هرکس میبینتم شوکه میشه

یه عالمه رژیم و دکتر تغذیه و قرص امتحان کردم ولی هیچی مثل این رژیم نمیشه تا اینجا که برام عالی بوده..

امیدوارم به شما هم کمک کنه

فدای سرت عزیزه دلم بنظرم بقیه اصلا به این موضوع که وزنت چقده توجهی ندارن اینو بدون تو هر جوری باشی ادما تو رو تحمل میکنن همونطور که تو ادما به اطرافتو تحمل میکنی فک کن من بیام به شما بگم من چندین بار وزنمو کم کردم الان اومدم باز رو ۸۷ احساس بدی نسبت به من پیدا کردی؟ مسخرم میکنی؟ یا میگی دمش گرم که اینقدر ادم با اراده ایه چند بار تونست اینبارم میتونه حتما تو راجبه ادما به دیگه همینقدر مثبت فکر میکنی ولی ببین راجبه خودت چه دیدگاهی داری؟ این دیدگاه واسه ادامه پر تلاشی مثه تو انصافه؟؟؟

آنکه با دیوانگی هایم بسازد آرزوست...!💓🤍

یه مربی خصوصی پایه بگیر ولت نکنه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹