راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اولش شاید برات سخت باشه ولی بعد یه مدت خود به خود عادت میشه چون حس حال خوبی بهت میده ، سعی کن اول وقت بخونی خودتو موظف کن تا اذان گفت هر کار داری بزاری کنار و اول نمازتو بخونی
انقدر انرژی مثبتشو توی زندگیت حس میکنی که خودت دیگه نمیخوای کنار بزاری
یه دفتر کوچولو بگیر، جدول بندی کن، به ازای هر نمازی که میخونی امتیاز بده و به ازای اونی که نمیخونی یه چیزی حالت مجازات برای خودت بذار...
کلا نه فقط برای نماز، این بهترین روش برای ساخت هر عادتیه...
و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫
اگه کارات از روی برنامس تو برنامت قرار بده ترجیحا اول وقت باشه، اونموقع مجبور میشی بخونی
التماس دعا
با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:)