2821
2789
عنوان

خانوما خانه دار

249 بازدید | 20 پست

من هود تازه خریدم واقعا نمیدونم کی باید روشنش کنم در حسن آشپزی یا آخر سر بعد سرخ کردن بعد چقد روشن بمونه و اینکه هود شما هم صدا زیاد میده؟

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

کمک کنید خواهشا

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هود تنها چیزی که اصلا استفادع نمیکنماشپزی باید در ارامش باشه چیه اخه صدای مته برقی بده در گوشت

ای بابا تو هم مثل خودمی که خخخ

منم یه سال داشتم استفاده نمیکردم اصلا ودی الان چون روکش مبلا رو درآوردم و کابینتا هن رنگ روشنه میگم روشن کنم چربی نگیرن

صدا ک خب طبیعیه

شما آب هم میذاری جوش بیاد باید روشن باشه.. سرخ کردن و پخت و پز که دیگه صددرصد

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

نصاب هود بهم گفته بود هروقت خواستی گاز روشن کنی قبلش هود رو روشن کن اینجوری عمر هود میره بالا

ولی از اونجایی که صداش اذیتم می کنه هیچوقت روشن نمی کنم مگر اینکه از بوی غذا خفه شم😅

هود قدیمیا صدا دارن جدیدا یا ندارن یا خیلی کمه

اگه امکانش هست تو حیاط یا تو بالکن برو غدا بذار

من خودم سرخکردنیا رو شب درست میکنم ک برم تو حیاط ی آشبزخونه کوچولو تو حیات دارم دیگه ناهارمم از شب میپزم ولی خب اگه بخوام سرخ کنم مثلا ّرا سیب زمینی میذارم تابه و روغن خوب داغ بشه بعد ماهیتابه رو میذارم تو ظرفشویی موادمو میریزم از جلزولز ک افتاد درشو میذارم میزارمش رو گاز گازم و دیوارکمتر چرب میشه زودم ظرفشویی رو میشورم

2825
2823
2791
2779
2792