بچها من یه هفته میشه کات کردم ک دلیلشم یهو سرد شدنش بود ک از اون شب ب بعد همش انلاین میشد تا صبح بیدار بود بعد خب میگفتم با کسی چت میکنه دیک بعد ۳ روز برگشت پیام داد انگار پشیمون بود و دیدم اونم انلاینی منو چک میکرده و میگف بخدا با کسی نیستم میخواست برگرده ولی یهو کلا اف شد و دیگ انلاین نشد به روز کامل ک دیگ من رفتم اس ام اس دادم ک فک نکنه میتونه منو اب نمک نگه داره یه پیام اماده کردم فرستادم خدافظی کردم دیدم سریع جواب داد گف بخدا با کسی نیستم من انتن ندارم انلاین شم گفت من هنوزم میخوامت دوست دارم گفتم انتن نباشه چجوری اس ام اس میدی گف اومدم جنگل الان دم ماشینم میتونم برم تو جنگل دیگ اینم نمیتونم بدم وقتی گف جنگل یادم افتاد ک یکی از دوستاش با اینکه میدونست با منه همیشه بهش میف بیا بریم تور کمپ بعد من گفتم رفتی تور؟ گف اره خونه نمیرفتم اصلا دیدم تعطیلیه ب مهدی دوستم گفتم اوکیه کنه بریم جنگل
گفتم پس برو خوش باشی گف چرا فک میکنی این توره مثل توراییه ک فک میکنی نیومدم اینجا کاری کنم
خلاصه هی میگف من میخوامت منم میگفتم دیگ پیام نده اصلا ک دیگ گف اگ من نخوام تموم کنیم چی؟بازم تموم میکنی؟بازم گفتم پیام نده اصلا شایدم سر همین تور سرد شده بودی گف متاسفم خدافظ منم گفتم خدافظ بعد ۵ دیقه دوباره پیام داد ولی اگ من میخواستم کاری کنم تو همین تور بهت نمیگفتم تموم نکنیم میخوامت دیگه من جواب این پیامشو ندادم از چهارشنبه اونم دیگ پیام نداد دیروز ک برگشته دیدم انلاین شد استوری گذاشت از خودش تو جنگل ولی خب انلاینیش اینجوری نبود ک انگار با کسی چت میکنه تو اون برنامه میومد یه چک میکرد میرف سریع ولی الان بیدار شدم دیدم اخرین انلاینیش واس ۴ صبح خیلی سرش گرمه:)
واقعا نمیفهمم یه تور ارزش داره رابطتو خراب کنی چرا پسرا اینجورین اخه من کات کردم اصلا حوصله هیچی نداشتم چحوری میتونه بعد تموم کردن رابطمون ک انقد خوب بود سریع دنبال عشق و حالش باشه
خیلی دوس دارم برگرده بازم ب این زودی پشیمونیشو ببینم ولی اوکی نشم دعا کنید برگرده😭