2789
عنوان

مذهبی ها بیان

1 بازدید | 23 پست

اگه رفیق نامزدم برای دوستم اوکی کنم یعنی آشنا بکنمشون

چون هردو مجردن. اگه ۱ درصد کارهای غیر شرعی انجام بدن گناهش پایه منه؟؟چون هردو مطلقه ان و خبر ندارم اعتقادات دوطرف چحوریه و اهدافشون چیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آشنا شون کنی یه نیت این که ازدواج کنن خیلی خوبه اتفاقا.

بعد هم وقتی اعتقادات هیچ کدوم رو نمیشناسی یعنی هنوز شناخت حداقلی از هیچ کدوم نداری چطور میخوای بهم آشناشون کنی؟ درحالی که چیزی ازشون نمیدونی؟

بزار یه مدت بگذره ته دل دوتاشون رو دربیارید

ببینید نگاهشون چیه ان شالله که ختم به وصال بشه

چقدر خوبه مسئولیت کارهامون رو بهش فکر کنیم

احسنت به شما

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...
آشنا شون کنی یه نیت این که ازدواج کنن خیلی خوبه اتفاقا.بعد هم وقتی اعتقادات هیچ کدوم رو نمیشناسی یعن ...

ببینین همکلاسیم بود اونقدر صمیمی نیستیم هردو ۲۸ سالمونه ولی وقتی ۱۸ سالش بود چندتا دوست پسر داشت. والان چند ساله طلاق گرفته خیلی افسرده شده

ولی خودم بشدت ب حلال و حروم پایبندم ولی دوستم. نمیدونم

و دوست نامزدم ک اصلااااا نمیشناسمش ولی نامزدم خیلی تعریف میکنه

دو دلم. هم میترسم هم تجربه ندارممیگم شاید باعث بانی ازدواج بشممیشه علت هاشو بگین

کلا شنیدی میگن اومدم ثواب کنم کباب شدم ؟ به نظرم اصلا خوب نیست اگر بد بشه میفته گردن شما مگر اینکه اشناشون کنید و بگید که هرچی شد پای خودتون از این به بعدش به من هیچ ارتباطی نداره

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 🖤🏴

ببینین همکلاسیم بود اونقدر صمیمی نیستیم هردو ۲۸ سالمونه ولی وقتی ۱۸ سالش بود چندتا دوست پسر داشت. وا ...

خب اول به خورده نزدیک شو و بشناس بعد معرفی کن . دوباره یه شکست دیگه نخورند خدای نکرده .

ببین علت جدایی دوستت چی بوده اصلا. علت جدایی اون آقا چی بوده . اینا خیلی مهمه

بزار یه مدت بگذره ته دل دوتاشون رو دربیارید ببینید نگاهشون چیه ان شالله که ختم به وصال بشه چقدر خوبه ...

ممنونم ولی اگه ب نامزدم یا دوستم بگم مسخره ام میکنن

حتی میترسم یک وقت باغ برن ... هرچند ک دوستم باکره نیست

ولی از یکطرف دوستم بشدت خوشگله ولی خب خیلی سختی کشیده

گفتم کمکی بکنم و از طرفی همش ترس دارم

خب اول به خورده نزدیک شو و بشناس بعد معرفی کن . دوباره یه شکست دیگه نخورند خدای نکرده .ببین علت جدای ...

فقط میترسم. یک اتفاق بدی بیوفته دوستم بیاد ب خانواده ام بگه اخه ی جورایی خونه هامون نزدیک. همه وهم پیج داداشم داره