2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاک دیگه اخرشه برا منم هی تهدید میکرد بلاکت میکنم و فلان ولی نکرد گویا دوستم داره ولی بقیه رو نمیدونم حتما دوست نداره

ستاره هستم🩵💫 من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!جواب همه رو با احترام میدم اگه دیدی که جواب ندادم یا ندیدم ببخشید 🩵 یا انقد بی ارزشو بیشعور هستی که جواب ندادم،من با ادمای احمق بحث نمیکنم!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!

ولی اگه طرف مقابل هم بلاک کرده باشه بعید میدونم

ددیگه بستگی داره ، ممکنه پسره تصمیم ش قطعی باشه، ممکن هم هست کمی فکر کرده دیده هنوز دختره رو دوست داره و میتونه باهاش ادامه بده

بلاک دیگه اخرشه برا منم هی تهدید میکرد بلاکت میکنم و فلان ولی نکرد گویا دوستم داره ولی بقیه رو نمیدو ...

نه ربطی نداره

بعضیا بلاک میکنن که طرفو گم نکنن

وقتی بلاک میکنه خودتو دوست داشته باش

آویزون نباش

طبق تجربه شخصی من دختری بودم که پاهای یه پسر بوسیدم

که نزار بره ولی گذاشت رفت و الان مثل سگ پیشمونم

دخترا تورو خدا برای یه پسر غرورتون نزارین

بخدا هرشب با خودم میگم چرا اینقدر خودم کوچیک کردم براش

آخرش رفت با یکی دیگه ازدواج کرد

نتیجه کلاممم این که اول عاشق خودت باش و برای موندن کسی التماس نکن موندنی میمونه

نه ربطی نداره بعضیا بلاک میکنن که طرفو گم نکنن

با احترام ولی همچنین نظری ندارم عزیزم💫🩵

ستاره هستم🩵💫 من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!جواب همه رو با احترام میدم اگه دیدی که جواب ندادم یا ندیدم ببخشید 🩵 یا انقد بی ارزشو بیشعور هستی که جواب ندادم،من با ادمای احمق بحث نمیکنم!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!

2825
2823
2791
2779
2792