2821
2789

راستش من چند ماه حال روحی خوبی ندارم اصلا

مخصوصا از وقتی دانشگام تموم شده

روزام به بطالت میگذشت

همش مینشستم یه جا ، ایرپاد میزاشتم گوشم و میرفتم تو خیال و رویا

ولی از امروز صبح که بلند شدم تصمیم گرفتم آدم شم🤣

یه نیم ساعت ورزش کردم کلی عرق ریختم

به توصیه دوستان احتمالا باشگاه هم برم

حالم بهتر شد واقعا

۱۲کیلو اصافه وزن دارم

خوراکمم کم میکنم از امروز

سعی میکنم قکر و خیال هم نکنم و شاد باشم 😁

احتمالا یه کار هم پیدا کنم

حالا چه مرتبط با رشته دانشگاهیم چه عیر مرتبط

توصیه ای چیزی اگه دارید تو هر زمینه ای بفرمایید ، با کمال میل گوش میکنم 🥰😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نیم کیلو باش ادم باش ❤️

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

رشتت چیه؟اول اینکه همون وزن کم کن خودش یه قدم بزرگه

بعدش بنظرم زبان بخون چون مهارتی هست ک در هر صورت نیازه

بعدش دیگ کار پیدا کن و پس انداز و اگر رشتت چیزی نیست ک بازار کار داشته باشه یه مهارت یاد بگیر سراغ فروشندگیو کارگری و اینا نرو

همین که شروع کردی 50% مسیر رو رفتی واست خوشحالم خیلی کمالگرایانه ایده هاتو نچین که انرژیت از ترس سنگینی برنامه تحلیل نره به جاش با برنامه و آروم آروم پیش برو صبحا یذره ورزش کن و حجم نون صبحانه ات رو کم کن مثلا توی سایتای مختلف رزومه بفرست راستی یه پیشنهاد دارم واست اگه میخوای وارد بازار کار بشی یه سایت هست دوره های آنلاین مهارت داره از ICDL گرفته تا همه ابزار هایی که اگه بری سر کار لازمت میشه گواهینامه دو زبانه هم بهت میده اسمش (فرادرس) مدارکش بابت ورود به بازار کار خیلی بدردت میخوره

موفق باشی واست خوشحالم

2825
2823
2791
2779
2792