2789
عنوان

شده عاشق همسرت باشی ولی الان بود و نبودش برات فرقی نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 55634 بازدید | 237 پست

سلام عزیزم

من حقیقتا هنوز سنم کمه و عقل و شعور کمی دارم و بی تجربم ولی خب از تایپیکام اگه ببینید داخل رابطه ای هستم که متاسفانه خیلی سختی کشیدم و قشنگ حال شما رو میفهمم

روزای اول خیلی عاشق بودم و خبرهنوزم هستم ولی اون عشق چیز دیگه ای بود

اگه ده دقیقه نبود جون میدادم ولی هر الان میبینم که حساسیتم کمتر شده

کمتر براش گریه میکنم

نباشه کمتر غصه میخورم

ممیدونم شاید اشتباه از من بوده ولی خب رفتارش جوریه که انگار برده گرفته

حق ندارم هیچ حرفی بزنم

بهم میگه دروغ میگی همه چی و نمیگی در صورتی که خدا شاهده من از ریز به ریز همه چیز و میگم بهش در حدی که خانوادم شاکی شدن چرا همه چی و میگی

بعدم که بهش میگم ناراحت میشم اینحوری میگی میگه زبون درازی نکن و پرو شدی بهت رو دادم و این چیزا

نه پای رفتن دارم نه نای موندن ناشکری نمیکنم ولی خدا خودش جونم و بگیره که از این خواری و خفت نجات پیدا کنم

همه ی خانمای این سایت که مشکل خوردن با همسرشون آینده ی منه

برام دعا کنید لطفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه چی فقط بهتون بگم. مشمول همه جماعت در هر سنین و جنسبت میشه. اگه یکی رو دوست داری و یا خیلیییی و عا ...

چه موجود عجیبیه انسان واقعا

با حرفاتم موافقم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
من بود و نبودش رسما برام فرقی نداره، ولی خب تا فکر میکنه به اینکه چیکار باهام کرد دیگه میفهمم هر چی ...

من روحم ب قدرس خستس ک حد نداره .از بی توجهی هاش از اینکه اولویت زندگیش نیستیم ،قلدر بازیاش ،لجبازیاش و...واقعا الان تنها آرزوم اینه ک یا من بمیرم یا اون.

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

متاسفم که هیچوقت نخواستیم به مسائل منطقی نگاه کنیم..خیانتی که اون خانم فرمودن مجازاتش مرگه.اما گاهی هم خیانتها سوتفاهمی بیش نیست.همیشه علاج جدایی نیست. گاهی باید دنبال مشکل گشت.متن از دیدگاه یک انسان که داری فکر هست بیان شده و هیچ تبعیض جنسیتی دخیل نبوده.مردهای سرزمین من و زنان سرزمین من همه قابل احترام و سزاوار دوست داشتن.

چند سال دیگه نه جسمی برات میمونه نه روح

اینو گفتم که بدونی بچه هات چه مادری خواهند داشت

چون خائن نه میمیره نه درست میشه فقط بقیه رو از پا درمیاره زیاد دیدم

خود دانی

بابت موندن و سوختن و ساختن هم هیچ کس بهت مدال نمیده

پس فردا بچه هات هم میگن میخواستی نمونی

چقدر شرایط زندگیت شبیه منه منم ۲۷سالمه و دوتا بچه دارم سال ۹۳عقد کردیم شرایط من سخت از شماس خیانت و خیلی چیزای دیگه ولی میخام ادامه بدم فقط بخاطر بچه هام من جوونیم رفت ولی نمیخام اینده بچه هام نابود بشه چون بچه هامو بهم نمیده میدونم

چی بگم، میترسم از آینده بچه هام، نکنه ضربه بخورن، ولی حالا فکر میکنم تا کوچیکن جدا شم بهتر کنار میان

اگه ازادیتو داریو خرجتم خوب میده برا خودت زندگی کن و خوش باش بااون کاری نداشته باش

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من