blue_babe مدیر عضویت: 1405/01/19 تعداد پست: 493 عنوان عمل بینی در شانزده سالگی | مشاهده متن کامل بحث + 2201 بازدید | 83 پست سلااام بچه ها اینجا کسی هست ۱۶ سالگی بینیشو عمل کرده باشه ؟ نظرتون چیه ؟دخترخالم ۱۴ سالشه چند روز پیش عمل کرد چون صفحات رشدش بسته شده بود دکتر میگه برای منم اوکیه ولی میترسم دوباره بینیم رشد کنه😬🤣 [💍🩵R] عید آن روز مبارک بادم ،که تو آبادی و من آزادم..🕊 امروز | 09:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blue_babe مدیر استارتر عضویت: 1405/01/19 تعداد پست: 493 مم ۱۸ ام میخوام عمل کنم ولی بکی دو سال دیکه به نظرم شمام صبر کن آره منم یسال دیگه صبر میکنمممنونم [💍🩵R] عید آن روز مبارک بادم ،که تو آبادی و من آزادم..🕊
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 101352 امیدوارم برای منم همینطور بشه 😂💔ممنون من بینی ام معمولیه کاملامن همینکه روی صورتم مشکلی نداره برام کافیهغوز اینا نداره زیاد بزرگ نیستطبیعی بودن رو ترجیح میدم همیشهو باورت نمیشه شوهرم گاهی میگه نمیخوای عمل کنی من مخالفت کردم!!!
یلدا_1300000 عضویت: 1404/06/27 تعداد پست: 1209 لازم ب درخاست نیس عزیزمکنار آیکون درخاست ارسال پیام هم دارهمستقیم پیامتو ارسال کن براش میگه شما فقط میتوانید با دوستان خودت پیام بفرستید روزی زندگی از من خواهد گریخت، دوستانم تابوتم را میگشایند. از شعرم واژهها پر میکشند و میروند، وجودم باقی نمیماند، سخنم باقی نمیماند.
blue_babe مدیر استارتر عضویت: 1405/01/19 تعداد پست: 493 من ۱۷.۱۶سالگی عمل کردمبشدت پشیمونمچون اوایل بینیم خیلی کوچولو بودبعد بخاطر این کگوشتی بود وسنم کم بو ... واییی چقدر بدپس صبر میکنم [💍🩵R] عید آن روز مبارک بادم ،که تو آبادی و من آزادم..🕊
بوسسسسس عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 1549 زیر ۱۸ سال بینی عمل بشه بازم همون بینی قبلی برمیگرده چرا یهو همچی خراب شد:)
آنیل60 عضویت: 1405/02/19 تعداد پست: 27 چه ایده خوبی ، ممنون خواهش میکنمو اینکه کاملا حستو درک میکنم که خوشحالی میخوای تغییر کنی ولی تو ۱۸ سالگی به حرفم میرسی🥲❤️
blue_babe مدیر استارتر عضویت: 1405/01/19 تعداد پست: 493 من بینی ام معمولیه کاملامن همینکه روی صورتم مشکلی نداره برام کافیهغوز اینا نداره زیاد بزرگ نیستطبیعی ... خوبه که راضی هستیییمن بینیم یکم غوز داره بعد کل خانوادم عملین اعتماد به نفسم گرفته شده [💍🩵R] عید آن روز مبارک بادم ،که تو آبادی و من آزادم..🕊
هاپوکوچولو عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 88 خواهر من اواخر16سالگیش عمل کرد فوق العاده راضیه الانم 20سالشه
blue_babe مدیر استارتر عضویت: 1405/01/19 تعداد پست: 493 خواهر من اواخر16سالگیش عمل کرد فوق العاده راضیه الانم 20سالشه خوشحالم که راضیه🩵 [💍🩵R] عید آن روز مبارک بادم ،که تو آبادی و من آزادم..🕊
blue_babe مدیر استارتر عضویت: 1405/01/19 تعداد پست: 493 والا من بینیم تا ۲۵ سالگی رشد کرد ۲۹ عمل کردم واییییی اینجوری بشم خودمو میکشممم😂💔خیلی سخته تحملش [💍🩵R] عید آن روز مبارک بادم ،که تو آبادی و من آزادم..🕊
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 110769 میگه شما فقط میتوانید با دوستان خودت پیام بفرستید مطمئنی اینو میگه؟ من:ارتباط برقرار کردن تو جامعه ک کاری نداره....راننده اسنپ:قابل نداشت.....همچنان من:سلام برسونید🥴🤧
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 101352 خوبه که راضی هستیییمن بینیم یکم غوز داره بعد کل خانوادم عملین اعتماد به نفسم گرفته شده منم یه سری فامیل بیخود عمل کردن درصورتیکه بینی طبیعی بسیار زیباتر من داشتنو راستش من خوب میبینمشون به نظرم جذاب نمیانحس خودت مهمه
blue_babe مدیر استارتر عضویت: 1405/01/19 تعداد پست: 493 زیر ۱۸ سال بینی عمل بشه بازم همون بینی قبلی برمیگرده چی بگم .. خیلیا راضی بودن تا اینجا و خیلی ها هم نهولی ارزش ریسک کردن ندارهیسال دیگه هم صبر میکنم 😂💔 [💍🩵R] عید آن روز مبارک بادم ،که تو آبادی و من آزادم..🕊