2821
2789
عنوان

عمل بینی در شانزده سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2259 بازدید | 83 پست
و علیکوم ..اون دکتره فقط به فکر پول بوده عزیزم وگرنه دماغ ربطی به صفحات رشد نداره .تا ۱۸سالگی کلی قر ...

ممنونم

[💍🩵R] عید آن روز مبارک بادم ،که تو آبادی و من آزادم..🕊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام منم ۱۶سالگی میخواستم بینیمو عمل کنم به دلایلی نشد که خداروشکر نشد.. (سکه خریدم هر موقع بخوام تو ...

چه ایده خوبی ، ممنون

ممنونم

خواهش دخترم

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

من هنوزم عکسهای قبل 20سالگی ام رو نگاه میکنم فکر میکنم بینی ام بزرگ بوده اما بعدش دیگه نهنیاز به عمل ...

امیدوارم برای منم همینطور بشه 😂💔

ممنون

واقعا تو ۱۴ سای عمل زیبایی کرد؟😐

خانوادش چطور قبول کردنننن

عجباااا

۱۴ که هنوز اوج بلوغه اجزای چهره هنوز تثبیت نشده که ببینی چه ترکیبی برا چهره مناسبه

این همه عجله آخه چراا😯

حالا ۱۶ برا دختر اوکیه ولی نباید عجله کرد در کل

۱۸ و ۲۰ اینا مناسبه به نظرم

16 انجام دادم

هنگامى که از چيزى (زياد) مى ترسى خود را در آن بيفکن، چرا که سختى پرهيز از آن از آنچه مى ترسى بيشتر است. نهج البلاغه حکمت 175 ما وارثان درد های بی شماریم... ما گریه های چشم های انتظاریم... ما سرزمینی دور و تنها در غباریم ... ما چیزی به غیر از غم به غیر از هم نداریم... ما حسرت یک خنده ی دنباله داریم... ما خسته از این روز های بی قراریم.

نمیپسندمبالای18بهتره

سلام عزیزم خوبی دو روزه هی تاپیک میزنم نی نی یار تأیید نمیکنه پروفایلمم تأیید نمیکنه چیکار کنم

روزی زندگی از من خواهد گریخت، دوستانم تابوتم را میگشایند. از شعرم واژهها پر میکشند و میروند، وجودم باقی نمیماند، سخنم باقی نمیماند.

2825
2823
2791
2779
2792