2821
2789

شده حس کنید تو مسیر زندگی گم شدین؟

دنبال یه نقشه راه میگردم واسه بهتر شدن اما نمیدونم از کجا شروع کنم

دوست دارم تغییر کنم از نظر رفتاری و شخصیتی

شما براتون پیش اومده که بخواین تو شخصیت و رفتارتون تغییر ایجاد کنید؟ از کجا شروع کردین و چه کارایی انجام دادین؟ چقدر موفق شدین؟

اللهم عجل لولیک الفرج✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انسان در جستجوی معنا و نظریه لوگو تراپی فرانکل رو خیلی خوب مطالعه کن

درمورد کهن الگو های یونگ و فرآیند فردیت یابی هم همچنین

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

متاسفانه از خودم راضی نیستم

میتونم بپرسم از چه نظر؟ یعنی از کارا و انتخابای گذشته راضی نیستین یا از شخصیتی که الان دارین؟

و چرا حس میکنین راضی نیستین؟ دوست داشتین چجوری باشین؟

اللهم عجل لولیک الفرج✨

پارسال مدرسم تموم شده و خب هیچ هدف خاصی ندارم

علاقه ای به رشته یا شغل خاصی ندارم

از درسی خوشم نمیاد

کاری نیست که دوست داشته باشم انجامش بدم

و مسیری هم برای تغییر زندگیم ندارم

بعد از کلی کلنجار تصمیم گرفتم از الان بخونم واسه 406 هر چی قبول شدم برم زندگیم بگذره

ولی در کل چه الان چه در آینده به هیچ عنوان حتی یک درصد از خودم و زندگیم راضی نخواهم بود چون مسیر یا هدفی ندارم که دنبالش کنم

t.me/ SQG8FQ87YU1jODA0

راضی نیستم چون درس نمیخونم

کنکوری ای؟ منم امسال کنکور دارم

یه بخشی از اینکه گاهی از خودم ناراضیام همینه بعضی وقتا اونجوری که دلم میخواد پیش نمیرم (درواقع اکثر وقتا) که بخشیش بر میگرده به کمالگراییِ لعنتی

اللهم عجل لولیک الفرج✨

پارسال مدرسم تموم شده و خب هیچ هدف خاصی ندارمعلاقه ای به رشته یا شغل خاصی ندارماز درسی خوشم نمیادکار ...

چرا از مشاور کمک نمیگیری؟

به نظرم هر آدمی تو یه چیزی استعداد داره و بهش علاقه نشون میده

کارای هنری رو امتحان کردی؟ ورزش چطور؟

رشته دبیرستانت چی بوده؟ اگه نظری بودی و با علاقه نرفتی به نظرم طبیعیه این حست و اگه به درس علاقه نداری به نظرم اول کارای هنری یا ورزشی رو امتحان کن و قشنگ فکراتو بکن که دوست داری کنکور بدی یا نه

مطمئن باش راهتو پیدا میکنی، منم دعا میکنم براتتتicon

اللهم عجل لولیک الفرج✨

خدانکنهه اینجوری نگیدهمیشه یه راهی برای بهتر شدن هست.. امیدوارم مشکلتون حل بشه :)

منم برای خوب شدم نتیجه کنکورت دعات میکنم🙏🏻🌹 من به خاطر انتخاب رشته کتکورم زندگیم به گند کشیده شد ، الانم توی سی سالگی دارم تاوان میدم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792