2789
عنوان

کتک خوردم

237 بازدید | 6 پست

پریشب مهمونی بودیم مامانم جلو همه تحقیرم می کرد و این اولین بارش نیست همیشه اینجوری می کنه ...دیروز داشتم گوشی نگاه می کرد یک ساعت فوشم داد هیچی نگفتم بعد آخرش منم بدجور جوابشو دادم اومد کتکم زد موهامو گرفته بود تو دستش گذاشته بود جلو دهنم نمیزاشت نفس بکشم زنگ زدم بابام اومد و گفت که حق نداری دخترمو بزنی و اینا و منو برد بیرون مامانم لپتابم رو که باهاش درسامو می خونم ازم گرفته میگه حق نداری استفاده کنی من برات خریدم چون بچه ها نهایی دارم حال روحیم اصلا خوب نیست چی کار کنم با این حال روحی 😭😭😭😭

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادرت بهت حسودی میکنه متاسفانه بدبختت نکنه خوبه ،مادر حسود نمیزاره دخترش زندگیکنه موذیانه سنگ جلوی پای دختر میندازه

خواهر داری ؟

اگه خواهر داری با اون ی تیم میشن برعلیهت ،نزار حرصتو دربیاره مقصر جلوت بده

من مامانم یکم اینجوری بود، الان نیست، منم مثل خودش رفتار کردم، درست شد.

چند سالته؟

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

زدیش یا فقط خوردی؟

من فقط سینشو می فشردم تا از روم پاشه داشتم خفه میشدم به خدا یه جایی 😭😭😭😭

مادرت بهت حسودی میکنه متاسفانه بدبختت نکنه خوبه ،مادر حسود نمیزاره دخترش زندگیکنه موذیانه سنگ جلوی پ ...

نه تک فرزندم

آخه آدم کسی رو که دنیا آورده خفه می کنه که این بیشعور این کارو می کنه