2777
2789
عنوان

دوست های سطحی

37 بازدید | 4 پست

من کلا آدم درونگرایی هستم واسم دوست پیدا کردن خیلی سخته یکم ساکتم و دختر آروم و مهربونیم

ولی دوست هایی که دارم اغلب سطحیه و حس خوبی بهم نمیده تو دانشگاهم چند تا دوست دارم ولی اونا وقتی کارشون بهم میوفته یا جزوه میخوان باهام خیلی مهربون میشن زنگ میزنن و مدام پیام میدن در غیر اینصورت خبری ازشون ندارم این رفتارشون خیلی میخوره تو ذوقم

اینجور دوستی هایی خیلی رو مخمه

من کلا یه دوست داشتم که بعد از اینکه باشوهرش اومد خونم کات کردیم. ۲۰ سال دوست بودیم.

بقیه دوستامم مقطعی بودن. مثلا دوستای دانشگام دانشگ که تموم شد رفتن پی زندگیشون

منم چون شهر غریب ازدواج کردم دوستامو از دست دادم

بنفشه🍃

من کلا یه دوست داشتم که بعد از اینکه باشوهرش اومد خونم کات کردیم. ۲۰ سال دوست بودیم.بقیه دوستامم مقط ...

منم دوست مقطعی داشتم در حد دو سال ولی یه جاهایی میدیدم فقط منم دارم تلاش میکنم ارتباط حفظ کنم دیگه رها کردم

خیلی وقت هام سعی می کنم محبت کنم تا طرف باهام دوست بشه بدتر میشه طلبکار

کاشکه خواهر داشتم 🫠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دوست مقطعی داشتم در حد دو سال ولی یه جاهایی میدیدم فقط منم دارم تلاش میکنم ارتباط حفظ کنم دیگه ...

فک نکن خواهر داشتی لزوما فرقی میکرد

من دارم کاش همونم نداشتم

اونم یه درد اضافست برام

خواهری که فقط حقتو بخوره و بهت حسادت کنه...

بنفشه🍃

فک نکن خواهر داشتی لزوما فرقی میکردمن دارم کاش همونم نداشتماونم یه درد اضافست برامخواهری که فقط حقتو ...

اینایی که گفتید بیشتر مشخصات دشمن بود تا خواهر، تمام تصوراتم بهم ریخت ولی خواهر خوب به نظرم خیلی خوبه

بدشم که درست میگید یه درده