2789
عنوان

چطور بعضی ها چندین بار ازدواج می کنند بعضی ها اصلا ازدواج نکردنند

| مشاهده متن کامل بحث + 3131 بازدید | 73 پست
من یه خواستگار برام پیدا شد خیلی از من خوشش میومد من رو دود حساسم طرف سیگاریه به شدت سگ اخلاق داشت ب ...

شما منطقی رفتار کردید

در خواب ناز بودم شبی دیدم کسی در میزند در را گشودم روی او دیدم غم است در میزند ای دوستان بی وفا از غم بیاموزید وفا غم با همه بیگانگی هر شب به من سر میزند

خب مگه چیه؟ کسایی ناراضین که خواستن نشدهکسی ک نخواد راضیهمثل مثلا ازمون وکالت مثلایکی میخونه و میخوا ...

اوکی

خانما به سن ۵۰ که میرسن یه همدم میخوان

این حرفای زرد هم وقتی ۲۰ـ۳۰ سالشونه سرشون رو داغ نگه میداره

وقتی ۵۰ ساله شدن فقط گریه میکنن از تنهایی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعضیا خجالتین و کم رو بعضیا زرنگ وپررو همین پرروها بجایی میرسن خجالتیا توسرشون میزنن نونشونم ازشون م ...

درست می گویید 🌹🌹

در خواب ناز بودم شبی دیدم کسی در میزند در را گشودم روی او دیدم غم است در میزند ای دوستان بی وفا از غم بیاموزید وفا غم با همه بیگانگی هر شب به من سر میزند

مجرد بمونی ازاینکه عمرتو صرف ی بی عرضه کنی بعدشم جدا شی بهتره یا بخاطر بچه بمونی و بسوزی مجرد بمونین ...

درسته

اتفاقا من هرچی دختر این مدلی دیدم مجرد مونده یا هم بالای ۴۰ ازدواج کرده یا هم کلا ازدواج نکرده و الا ...

منم دیدم 🌹

بعد سالها فهمیدم اکثر دخترایی که راحت ازدواج میکنن خانوادشون ارتباطات ورفت و آمد زیادی با بقیه دارن ...

کاملا صحیح 🌹

دنیا به همین تفاوت هاشه دیگه یکی تا اخر عمر سالم و سرحاله یکی از کودکی و جوونی دچار بیماری میشه یکی ...

چقدر قشنگ نوشتید

انقدر حالم بهم میخوره از اینایی که تا پای ازدواج وسط میاد حرف از توقع و کم توقعی میزنن میشه بگید مثل ...

موافقم باهاتون عزیزم

شاید شانس کل زندگی

هیچکی دوست نداره چن بار ازدواج کنه هیچ کسی ولی خب یکی بدشانسی میاره با ی ادم اشتباه ازدواج میکنه راه ...

همه اینجور نیستن دخترایی مث من تو شهر کوچیک همش تو خونه حبسیم حتی تا سرکوچه هم اجازه نداریم بریم...و خب دلمم نمیخواد ارتباط داشته باشم با پسر

🎀🐥

منم دیدم 🌹

اوهوم

میشه برای جراحی چهارشنبم دعا کنین؟ عمل سنگینی دارم🌸عمل انجام شد🙌 ممنون ازتون (۱۳/۳/۱۴۰۵)... اگر متاهلی اگر بچه داری امضامو میبینی بدو برو بچتو همسرتو ماچ کن....فرزند نادیده ام.. من در سن ۲۱ سالگی در این تاریخ مجبور شدم رحمم رو در بیارم عمل سنگینی بود. نادیده دوستت دارم.. هیچوقت نشد بیای. سر این قضیه هیچوقت کسی با من ازدواج نخواهد کرد.. همسر از دست رفته نادیده ام.. دختر اینده نادیده ام خیلی دوستتون دارمو در تصوراتم عاشقتونم🌸

آفرین خیلی زیبا گفتی یه سریا رو آدم میبینه روزی صدبار خداروشکر میکنه که ازدواج نکرده

دقیقا

من همیشه گفتم ازدواج به شرطی خوبه که باعث ارتقا شخص بشه حالا چه از لحاظ روحی، چه شخصیتی، چه آرامش و...

وگرنه اگه آدم دوران متاهلی بخاد نسبت به مجردی تنزل پیدا کنه که اون ازدواج بدرد نمیخوره

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

اوکیخانما به سن ۵۰ که میرسن یه همدم میخواناین حرفای زرد هم وقتی ۲۰ـ۳۰ سالشونه سرشون رو داغ نگه میدار ...

😂

به نظرت واقعا کسی که پزشکی قبول شده جراح شده بعدش فوق تخصص جراحی قلب گرفته بعدش مهاجرت کرده اونجا بیمارستان خصوصی اول کار کرده بعدش خودش بیمارستان زده و رئیس بیمارستانه و کلی ماشین اخرین مدل بی ام و و پورشه و ایناداره و کشتی تفریحی داره و لب ساحل عشق میکنه

و هفتاد و خرده ای سالشه ( دقیق نمیدونم)

داره واسه نبود یه نر گریه میکنه؟🤣🤣🤣

این حتی تو زندگیش نرا رو ادم حساب نکرد که حتی دوست عادی یا رل بشه و مثل یه عقاب خوشحال زندگی کرده و میکنه

میشه برای جراحی چهارشنبم دعا کنین؟ عمل سنگینی دارم🌸عمل انجام شد🙌 ممنون ازتون (۱۳/۳/۱۴۰۵)... اگر متاهلی اگر بچه داری امضامو میبینی بدو برو بچتو همسرتو ماچ کن....فرزند نادیده ام.. من در سن ۲۱ سالگی در این تاریخ مجبور شدم رحمم رو در بیارم عمل سنگینی بود. نادیده دوستت دارم.. هیچوقت نشد بیای. سر این قضیه هیچوقت کسی با من ازدواج نخواهد کرد.. همسر از دست رفته نادیده ام.. دختر اینده نادیده ام خیلی دوستتون دارمو در تصوراتم عاشقتونم🌸