2789
عنوان

چطور بعضی ها چندین بار ازدواج می کنند بعضی ها اصلا ازدواج نکردنند

| مشاهده متن کامل بحث + 3146 بازدید | 73 پست
یه عده زیاد سخت نمیگیرن واسه همین راحت ازدواج میکنن

وااا ...راحت ازدواج میکنن که راحتم طلاق میگیرن دیگه

تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....

اونایی که تو این دوره زمونه با این وضعیت ازدواج میکنن دیونه هستن دختره هم زمان به ۳ تا پسر داره چت م ...

حالا نکه پسرا نشستن کنج خونه هیچ دختری هم تو عمرشون ندیدن 😐

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اتفاقا من هرچی دختر این مدلی دیدم مجرد مونده یا هم بالای ۴۰ ازدواج کرده یا هم کلا ازدواج نکرده و الا ...

همه اوکی بود تا جاییکه نوشتی راضیه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بعد سالها فهمیدم اکثر دخترایی که راحت ازدواج میکنن خانوادشون ارتباطات ورفت و آمد زیادی با بقیه دارن و احتمالا ظاهرشون خوب حفظ میکنن

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
اونایی که تو این دوره زمونه با این وضعیت ازدواج میکنن دیونه هستن دختره هم زمان به ۳ تا پسر داره چت م ...

یکی اینو میگه ک خودش با همون دخترا چت نمیکنه نه تویه بچه سال ک تو نی نی سایتی با هزارتا خانم حرف میزنی

💍🎀

اونایی که چندبار ازدواج میکنن شاید خیلی آسونگیرن

من چندین تا خواستگار داشتم اما هیچ کدوم اون چیزی که میخواستم نبودن به خاطر همین ازدواج نکردم

برام هم مهم نیست اگه تا آخر عمر ازدواج نکنم چون عقیده دارم با ازدواج باید زندگیم بهتر بشه نه بدتر

اون وقت یه سری ها توی همین سایت برای ازدواج با یه عتیقه هایی له له میزنن که نگم اصلا

هر ازدواجی که ازدواج نیستبه نظر من اگه آدم ازدواج خوبی داشته باشه و زندگی با آرامش و عشق میشه اسمش ر ...

آفرین خیلی زیبا گفتی

یه سریا رو آدم میبینه روزی صدبار خداروشکر میکنه که ازدواج نکرده

دنیا به همین تفاوت هاشه دیگه یکی تا اخر عمر سالم و سرحاله یکی از کودکی و جوونی دچار بیماری میشه یکی بچه دار نمیشه یکی هی حامله میشه سقط میکنه یکی دورش همیشه شلوغه یکی هم همیشه تنها میمونه

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

گاهی

دقت کنید

گاهی یه عده

سختگیری ندارن

مثال

نمیگن طرف خونه نداره ماشین نداره دفترچه بیمه نداره

یا اگه طرف هم ازدواج مجددش باشه سختگیری نمبکنن که عه خب چرا جداشده و...

یه عده هم سختگیری دارن

که یعنی یه سری آپشن ها رو باید طرف مقابل داشته باشه

هردوتا مورد نظرشون محترمه و در گذر زمان به این عقیده رسیدن

ضمنا هیچ کس از اینکه چندبار ازدواج کنه خوشحال نیست

گاهی مجبور میشن بخاطر شرایط نامساعد سرنوشت .

قضاوتشون نفرمایید

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
یه عده زیاد سخت نمیگیرن واسه همین راحت ازدواج میکنن

راحتم طلاق میگیرن دیگه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

چون بعضی ها فقط میخوان ازدواج کنند این که طرف کی هست و شغل و تحصیلات ش چیه براشون مهم نیست معتاد هم که باشه قبول می کنند ولی برعکس بعضی ها دنبال آدم درست و حسابی هستند اگه هم پیدا نشه ترجیح میدن مجرد بمونند تا این که چند بار طلاق بگیرن و باز دوباره ازدواج کنند ...

خب صددرصد مورد دوم آدمای عاقلی هستند

که هر کسی رو هم سطح خودشون نمی بینند

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

چه دلیلی داره این سوال مسخره رو بپرسی نیست خودتون بچه پیغمبرین 😏

جای گلوله ای در بدنم درد میکند که به من اصابت نکرده است 💔

زیبایی _ موقعیت خوب _ شغل خوب _ پولداری

هیچکدوم سیسی

فقط شانس

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️