2789
عنوان

چطور بعضی ها چندین بار ازدواج می کنند بعضی ها اصلا ازدواج نکردنند

| مشاهده متن کامل بحث + 3146 بازدید | 73 پست

من ۲ بار ازدواج کردم

ازدواج اولم عقلانی نبود و بعد جداییم مجدد ازدواج کردم

در مورد کسی هم که ازدواج نمیکنه شاید آدم ایده آلش پیدا نشده یا شاید اصلا با فلسفه ازدواج مشکل داره

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

یکیش کم توقعی استت

یکیش درک میکنن و میدونن زندگی تا تصوراتشون خیلی فرق داره

پس ازدواج میکنن و میرن ک بسازن خودشون زندگی شونو

البته بعضیام از سر تنهایی و حرف های پشت سرشون مجبور میشن

خوزو و هر که شوانه ها لای ژن خوی...واقعا دی نکیشم چس کوره باوگمان درات خالو تفه زندگیه ولا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچکی دوست نداره چن بار ازدواج کنه هیچ کسی ولی خب یکی بدشانسی میاره با ی ادم اشتباه ازدواج میکنه راه ...

خب دیگه مقصر هیچ کسی نیست جز خود طرف ک چشم دلش درست باز نکرد قشنگ بشناسههه طرفههه خدا به همه عقل داد چشم داد ک اشتباه تصمیم نگیره

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

هر ازدواجی که ازدواج نیست

به نظر من اگه آدم ازدواج خوبی داشته باشه و زندگی با آرامش و عشق میشه اسمش رو ازدواج گذاشت

وگرنه بقول دوستان اگه سخت نگیری هزار بار میشه ازدواج کنی

که اون ازدواج بدرد نمیخوره

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

سوال منم هست من تا به حال ازدواج نکردم و 45 سالمه اما دوستان از خودم کوچکتر ، دوبار تا حالا ازدواج ک ...

مجرد بمونی ازاینکه عمرتو صرف ی بی عرضه کنی بعدشم جدا شی بهتره یا بخاطر بچه بمونی و بسوزی

مجرد بمونین ولی پای کسی نسوزین

خوزو و هر که شوانه ها لای ژن خوی...واقعا دی نکیشم چس کوره باوگمان درات خالو تفه زندگیه ولا

اونایی که چند بار ازدواج کردن معمولا ادمایی هستن که بلدن عشوه بیان و مخ زنی کنن به همین علت راحت طرفو تور میکنن

من از آدمای بد نمیترسم ، از آدمایی میترسم که ادای خوب بودن رو درمیارن....

چند نکته رو میشه گفت :

اول اینکه چرا ازدواج برای بعضی آسون تر و برای بعضی سخت تره ، تا حد قابل توجهی ،به این برمیگرده که شرایط ، متفاوته ،

پسرایی که پول و موقعیت اجتماعی خوبی دارن و از خانواده نسبتاً مرفه هستن ، و همچنین دخترایی هم که زیبایی ظاهر و اندام بهتری دارن ، احتمالا شانس بالاتری دارن ، دقت کنید من نمیگم این ملاک ها درسته یا نه ، من میگم واقعیت اینه ، اما حالا اون ازدواج ها که بیشتر رو بحث پول و ظاهر شکل میگیرند، به کجا میرسه ، اون یه بحث دیگه ست ، نکته دوم اینکه ، یه عده هم هستن که ازدواج بیشتر براشون جنبه سرگرمی داره ، حس تجربه کردن یه حس تازه ، حس داماد و عروس شدن .

در آینده ن چندان دور دولت میاد پیامک میزنه ک بیا برات زن بگیریم

ازدواج دیگ تموم شدس

زیبایی _ موقعیت خوب _ شغل خوب _ پولداری

اتفاقا من هرچی دختر این مدلی دیدم مجرد مونده

یا هم بالای ۴۰ ازدواج کرده

یا هم کلا ازدواج نکرده و الان ۶۰..۷۰ سالشه و راضیه

میشه برای جراحی چهارشنبم دعا کنین؟ عمل سنگینی دارم🌸عمل انجام شد🙌 ممنون ازتون (۱۳/۳/۱۴۰۵)... اگر متاهلی اگر بچه داری امضامو میبینی بدو برو بچتو همسرتو ماچ کن....فرزند نادیده ام.. من در سن ۲۱ سالگی در این تاریخ مجبور شدم رحمم رو در بیارم عمل سنگینی بود. نادیده دوستت دارم.. هیچوقت نشد بیای. سر این قضیه هیچوقت کسی با من ازدواج نخواهد کرد.. همسر از دست رفته نادیده ام.. دختر اینده نادیده ام خیلی دوستتون دارمو در تصوراتم عاشقتونم🌸

هیچکی دوست نداره چن بار ازدواج کنه هیچ کسی ولی خب یکی بدشانسی میاره با ی ادم اشتباه ازدواج میکنه راه ...

خدا به آدم عقل چشم داده کههه قشنگ ببینی بشنوی بسنجی بعد زندگی شروع کنی با طرف اگ مناسبتههه البته هر زندگی با مشکلههه. اما نه هر مشکلی قابل قبول نیست وو

..

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

زمونه اینطوری شده دیگه

من با بقیه فرق میکنم . دنیای زنانه دنیای زیبایی است . من پسر به دنیا اومدم ولی دنیای من زنانه است . با یه عالم آرزوهای زنانه زندگی میکنم .عاشق حجاب و نجابت های زنانه. دنیای دوگانه ای دارم . گاهی نه خیلی زن و گاهی نه خیلی مرد.

اونایی که تو این دوره زمونه با این وضعیت ازدواج میکنن دیونه هستن دختره هم زمان به ۳ تا پسر داره چت م ...

دختر خوب هم هست

درسته کمه ولی هست

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙