2789
عنوان

خوشبحال خانومايي كه

1 بازدید | 17 پست

رو پاي خودشون وايسادن

هوش اجتماعي قوي دارن ، همه چي بلدن كاراشونو خودشون انجام ميدن چ كاري ، چ اداري

من خيلي سادم اصلا اينجوري نيستم و اينجوري بودنم اذيتم ميكنه دوست دارم تغيير كنم ولي ميترسم ضايع شم

مزاج نازكم حرف پريشان بر نمي تابد..🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا ضایع شی؟؟

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

همون خانوم مستقل الان دوست داره لش کنه تو خونه یا اشپزی کنه ولی وقت نداره 🫥

اصلا خوب نيست

چقدر خوبه ادم مفيد باشه

من ي كار كوچولو برا بقيه انجام بدم كلي انرژي ميگيرم كاش خيلي چيزا بلد بودم فقط كمكه بقيه ميكردم

من همونم ک میگی . ولی خسته شدم از اینهمه روی پای خودم ایستادن . کاش یه مرد بود گاهی کمکم میکرد

كمك اره خوبه ي مرد كمك كنه

ولي شما الان كسي نميتونه رو حرفت حرفي بزنه

باهوشي ، مستقلي

با گفتن این جمله چشم زخم میکنی ادمارو

مراقب باشید خانوما هرکی این جمله رو بهتون گفت باهاش کات کنید چون چشم و خسدش تو زندگیتون میوفته و باید دیگه بزاریش تو بیخبری وگرنه رنده و پودر میشین

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

ببین منم مثلا ی کار اداری چیی میخوام انجام بدم بعد نمیدونم چیکار کنم چون تاحالا نرفتم به هوش مصنوعی میگم بعد برام توضیح میده قشنگ که چه مراحلی داره باید چیکار کنی بعد ادم دیگه یاد میگیره با اعتماد بنفس میره توعم امتحان کن

هیچ وقت زن ها را دست کم نگیرید🤚تنها موجوداتی👸 هستندکه بچه 🤱را تبدیل به مرد🤵و مرد🧔 را تبدیل به بچه 👶می کنند

كمك اره خوبه ي مرد كمك كنه ولي شما الان كسي نميتونه رو حرفت حرفي بزنه باهوشي ، مستقلي

اینو آره درسته . هیشکی رو حرفم حرف نمیزنه . حتی برادرا بخوان خونه بخرن بسازن یا هر چی . نظر منو میخوان و حتی کل فامیل قبولم دارن . ولی خودم خسته شدم . مستقل بودن خیلی سخته . اگه یه مرد کنارم بود شاید انقد خستگی نداشتم

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
یه سری کارا مردونن .وقتی خانوما بزور بخوان که همشونو خودشون به تنهایی انجام بدن به مرور زمان پژمرده ...

🥺

مثلا من همين الان دانشگاه استاد بهم گفته ي پروژه تحقيقاتي بساز بعد در قالب ي ورد باشه

من نه ورد بلدم

ن مث بقيه🥺