2821
2789

آرایشی بهداشتی ۲ میلیون

آرایشگاه ۲ میلیون

شهریه باشگاه ۵ میلیون

مکمل و لبنیات پرو ۱۰ میلیون

کلاس پیانو ۳ میلیون

درسی و زبان ۲ میلیون

اپل وان ۶۰۰ هزار

اینترنت و قبض موبایل ۶۰۰ هزار

رز بنفش هستم گوشیم عوض کردم پسورد کابری قبلیم یادم رفته بود مجبور شدم دوباره کاربری بسازم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تمام هزینه ها جمع بشه مساویه هست با

حقوق شوهرم بدون اضافه کار 🤦♀️😐🫣🥸🥸🥸

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
خودش خرج کنه یا از کسی بگیره؟اگه از کسی میگیره که دستش رولبوسه اگه هم خودش خرج میکنه نوش جونش

از پدر

رز بنفش هستم گوشیم عوض کردم پسورد کابری قبلیم یادم رفته بود مجبور شدم دوباره کاربری بسازم

هزینه ها بستگی داره اگر تحت فشار بذاره و تامین کنه

( مثلا باباشو یا شوهرشو )خب زیاده

اما خونواده راحت تامین میکنن نه

چه اشکالی داره

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹

من فقط اون اینترنت و قبض موبایل اونم به زور و با منت از شوهر،به اضافه ماهی یک و دویست پول تو جیبی

که باهاش باید لباس هم بخرم

ای عشق مرا به خویش پیوند بزن/بر چینی بشکسته دل بند بزن/از گریه دلم گرفت در خلوت شب/لبخند بزن دوباره لبخند بزن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز