2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امسال که نرفتم ولی سالهای قبلش خیلی خوش میگذشت خیلی دلم برای اون روزا تنگ شده یادمه از خوشحالی و ذوق شب خوابم نمیبرد💔✨️

یوسف گم گشته هم آخر به کنعان بازگشت یوسف من ،پیرگشتم ، وقت برگشتن نشد؟

رفتیم پارک من و چند نفر آب اونجا رو خوردیم مسموم شدیم😑😑😑😑

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠تاپیکامو پربازدید میکنم چون عقده ای و حسودم و دوست دارم تاپیکام دیده بشه😊البته تو هم نمیتونی تغییرم بدی فقط محض اطلاع گفتم... یه عدد بچه سال هستم و اومدم سایت (ارث بابای بعضیا) رو خوردم شما به بزرگی خودت حلالم کن❤️

برای پایان دوره ی تحصیلی پیش دانشگاهی قرار بود تمام دانش پژوه هارو ببرن اردو .اماااا اتفاق تلخ استخر پارک شهر پیش اومد و کنسل شد کل داستان .آموزش و پرورش همچین اردوهایی رو کلاا ممنوع کرد اون زمان

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

دبستان و راهنمایی اوکی بود مخصوصا راهنمایی

ولی دبیرستان اصلا با بچه های مدرسه هم فاز نبودم نمیتونستم باهاشون گرم بگیرم

در نتیجه یه اکیپ خفن چیده بودن برا خودشون دیگه منم تصمیم گرفته بودم نرم اردو رو قرار بود ببرن اتاق فرار

دقیقا همون هفته به دلیل کرونا کلاس ها مجازی شد و تا دو سال ادامه پیدا کرد کلاسای مجازی و اردوشون کنسل شد

ولی اردوهای راهنمایی رو دوست داشتم اسنک درست میکرد مامانم میبردم بعد از والیبال میخوردیم:) هنوز هم با بعشی از دوستای راهنماییم در ارتباطم

رفتیم تو اب هم خیس کردیم ولی مشکل اینه لباس نبرده بودیم و تا بازار یخ زدیم رفتیم بالا کوه عکس گرفتیم و خرید کردیم و ناهار خوردیم بعدم یکم لوازم ارایش خریدم و برگشتیم نو راه ماشین خراب شد و تو ماشین رقصیدیم۱۲شب رسبدیم خونه همین دیگه😂🥲

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز