2821
2789
عنوان

اوایل ازدواج چکار کنم

626 بازدید | 31 پست

اگر امروز قرار باشه ازدواج کنی چ کارهایی میکنی و چ کارهایی نمیکنی

از تجربیاتت بگو برام

اگر میخوای بگی کلا ازدواج نمیکنی نیا اینجا چون من میخوام ازدواج کنم وقتشه برام🙏😇

درخواست دوستی نده لطفا، از سر بی نتی اینجام.....اگر میخوای توهین کنی ریپلی نکن چون در حدم نیستی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مباركه

من دلم مراسم كوچيك ميخواد. بدون ادملي مضخرف. با بقيه پول عروسيمون بريم سفر

لباس شيك و اتليه. بس

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

من هنوز ازدواج نکردم والدینم دارن گند میزنن به اعصابم سر یه خواستگار
تاپیکمم ثبت نشد شکر خدا فقط تاپیکای اون مرتیکه حسین ثبت میشه
اگه ازدواج کنم میرم یه شهر دور از خانواده شوهر و خانواده خودم مشهد مثلا هر وقت دلم گرفت میرم حرم
دست همه رو کوتاه میکنم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

مراسم یا نگیرم یا خیلی ساده بگیرم

یادش بدم که فقط منو اونیم و نباید خبر چینی کنیم و حق دخالت رو از هر دو خانواده بگیریم

صرفه جویی مخصوصا اوایل زندگی از اجباریات باسه

هاااان ، پای دوست و رفیق و رفت و آمد های بی مرز رو مخصوصا اوایل زندگی به خونه و دورهمی ها نکشونیم ، دورهمی فقط با خانواده ها

هیچ  

ب هیچ عنوان ت بدترین دعواهاتونم حرف جدایی نزن .
غرغر نکن .
بهش ارامش بده.
همونجوری ک دوس داری تربیتش کن .مثلا اگر دوست داری ت کار خونه کمکت کنه از روز اول باید یادش بدی و مجبورش کنی یجوری که خودش علاقه مند بشه یا حداقل بدش نیاد ک بعدها ام انجام بده.
حرف بد فحش یا کتک کاری ب هیچ عنوان اجازه نده ت بدترین شرایط هم اتفاق بیوفته

کلا چندسال قرار زندگی کنیم.زودی تموم میشه .پس بیخیال باش و شل کن لذت ببر

منظورم رفتار با همسر و خانواده همسر

نمیدونم هر کاری ک فکر میکنین اگر برمیگشتیم عقب بهتر بود ک انجام بدین

درخواست دوستی نده لطفا، از سر بی نتی اینجام.....اگر میخوای توهین کنی ریپلی نکن چون در حدم نیستی

عزیزم منظورت رفتاریه؟ یا درمورد مراسمات و رسم و رسوم؟

همه چی عزیزم

کلا تجربیاتتون در هر زمینه

دوس دارم اینجا ثبت بشه

فقط بدون ازدواج قانون خاصی نیست که باید رعایت کنی.خط قرمزای عرفی و قانونی داره.ومثل یه تابع سینوسی بالا و پایین.

نباید زود تصمیم بگیری.باید بدونی همسرا پوشش هم هستن.و اخلاقاشون با هم همخونی نداره خیلی وقتا.و بفکر تغییر اخلاق هم نباشین ولی تاثیرای مثبت رو هم بزارین.من الله توفیق

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز