2821
2789
عنوان

اشنایی با دوست پسر

1604 بازدید | 60 پست

بچه ها من با یه پسری اشنا شدم . ازش خیلی خوشم اومده اصلا نرمال نیست چون من ادمیم که کلا از مرد جماعت خوشم نمیاد. طرف هم تو شهرمون زندگی نمیکنه. یه بار باهاش رفتم دیت واقعا ازش خوشم اومد. و الان تازه فهمیدم که بچه داره(طلاق گرفته) بنظرتون چیکار کنم.؟ هنوز فرصتش نشده که باهاش صحبت کنم راجع به اینکه چرا بهم نگفتی یا حتی نمیدونم اونم متقابلا از من خوشش میاد یانه😭 (میدونم خیلی احمقانس از یه پسر انقدر خوشم بیاد)

@niniyar تایید کن توروخدا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیشتر وقت بگذرون یا اینقدر ازش خوشت میاد ک میتونی از عیب هاش صرف نظر کنی هر چند ک نمیشه گفت عیب و ایراد

یا هم خودش خودشو کنسل میکنه

ولی اگه ادامه دار شد حتما از دلیل طلاقش مطلع شو و وضعیت حضانت فرزندش و شرایط رو بسنج

چرا احمقانه س ک از ی پسر خوشت بیاد؟

نمیدونم من کل زندگیم تا این سن اینجوری بودم که هیچوقت نمیذارم انقدر از یه پسر خوشم بیادد که ذهنم درگیرش بشه و روم تاثیر بذاره ولی این ادم به طرز عجیبی ذهنمو درگیر کرده. از اونایی بود که کنارش که بودم احساس میکردم ده ساله میشناسمش و خیلی چیل و راحت بودم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز