2821
2789
عنوان

نام نویسی برای چله ی کنترل خشم😡

| مشاهده متن کامل بحث + 4943 بازدید | 282 پست

دوراندیشترین مردم کسی است که بیش از هر کس بر خشم خویش چیره شود».

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضربالمثلها عصارهی تجربهی نسلها هستند

که در یک جمله، راهکارن

- «آب خشم را سرد میکند»:

(اشاره به اینکه پاسخِ آرام و خونسرد، بهترین درمان برای رفتار تند است).

-

«خشم، دشمنِ عقل است»:

(تا زمانی که خشم هست، منطق و درستی در کار نیست).

- «سنگِ صبر، جواهری از خرد میسازد»:

(اشاره به اینکه تحملِ لحظهی خشم، شخصیت انسان را صیقل میدهد).

- «زبانِ تند، ریشهی دوستی را میبُرد»:

(هشدار در مورد پیامدهای ویرانگر خشم در روابط).

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

مولانا (در بیان ماهیت خشم):

مولانا خشم را از دیدگاه نفسِ پست میبیند:

🔴😡

> «خشم، همان جانورِ درنده است که در درونِ تو نشسته؛

> اگر به او غذا بدهی (با کلام تند)، بزرگتر میشود،

> و اگر با صبر و ذکر، او را در زنجیر کنی، رام میشود.»

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

تمثیل آتش و بنزین:

خشم مانند یک شعله کوچک است؛

اگر با کلام تند و رفتار خشونتآمیز به آن پاسخ دهی،

در واقع داری روی آن بنزین میریزی.

اما اگر با سکوت و ذکر، به آن آب میپاشی،

شعله در همان ابتدا خاموش میشه🔥💧

- تمثیل کشتی و طوفان:

خشم، طوفانی ناگهانی در اقیانوسِ روح است.

خردمند کسی نیست که سعی میکند با مشت به موجها بکوبد تا آرام شوند،

بلکه کسی است که با «لنگرِ صبر و ذکر»، کشتیِ عقل خود را

در جای خود ثابت نگه میدارد تا طوفان بگذرد.⚓️🌊

- تمثیل کُشتیگیر و باد:

خشم، مانند بادِ شدیدی است که به صورت مستقیم با آن میجنگی؛ باد تو را از جا میکند. اما اگر مانند درختانِ خمیده،

در برابر آن منعطف باشی (با آرامش و بردباری)، باد میگذرد

و تو همچنان سرپا میمانی.🌪

من دقیقا چند وقته دارم سعی میکنم خشمم رو کنترل کنم و خیلی موفق نبودم.

به اینونتیجه رسیدم هنگام عصبانیتم صدام رو بلند نکنم و حرف های تند و زننده نزنم.

من هم با این چله همراهی میکنم

سلام چقد خوب، شرایط دوره و اینکه قراره چجوری باشه هم میگین و اینکه تو همین نی نی سایت قراره برگزار ب ...

سلام عزیزم

بله هم اینجا هستیم هم در گروه مون در ایتا..

طی چهل روز در کنار هم سعی میکنیم که بر خشممون غلبه کنیم.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

سلام عزیزمبله هم اینجا هستیم هم در گروه مون در ایتا..طی چهل روز در کنار هم سعی میکنیم که بر خشممون غ ...

آدرس ایتا رو هم بزار لطفا

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
باشه هستم ولی خشمم درونیه رو بقیه خالیش می کنم این چه کار کنم

سلام عزیزم

بهتون راهکار داده میشه..

ان شالله که در کنار هم بتونیم بر خشممون غلبه کنیم

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز