2821
2789
عنوان

نام نویسی برای چله ی کنترل خشم😡

2492 بازدید | 262 پست

🍀به نام خدای مهربون 🍀

....وَ الْكاظِمِينَ الْغَيْظَ وَ الْعافِينَ عَنِ النَّاسِ وَ اللَّهُ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ...

... وخشم خود را فرو مىبرند و از (خطاى) مردم مىگذرند، و خداوند نيكوكاران را دوست مىدارد.

سلام عزیزان 🥰

✨یکی از علایم مُتقین و مؤمنین

اینه که خشم خودشون فرو میخورن

✍️در روایت آمده که اگر یک خونه پر از بدی رو

در نظر بگیرید کلید درب این خونه خشم هست 😈

و مبتلا بودن به این رذیله اخلاقی

به شدت به روح و روان مون آسیب میزنه

و ترکش هاش باعث دلخوری و آزار اطرافیان و در نهایت

ندامت و پیشمانی خودمون میشه😔

👈ما در چله ترک خشم سعی میکنیم

راهکارهای ترک اون رو با شما به اشتراک بزاریم

اگر هم شما میتونید راهکاری ارائه بدید

ممنون میشیم ...

📝عزیزان قراره برای ترک خشم چله ای برگزار کنیم

از کسانی که مایل هستند به خودشون کمک کنن و همراه ما باشن دعوت میکنیم تا درخواست بدن

و ما نام شون ثبت کنیم .

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

@jnjnjnjn

کاش میتونستم اون ارتمیسو اینجا تگ کنم براش لازمه 😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

💢 دوراندیشترین مردم

💐پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله:

🌺 «أحْزَمُ النّاسِ أكْظَمُهُمْ للغَيْظِ؛

🌸دوراندیشترین مردم کسی است که بیش از هر کس بر خشم خویش چیره شود».

📚منتخب میزانالحکمه، ج ۱، ص ۱۴۶

💢فروبردن خشم

💐خداوند در قرآن میفرماید:

🌺«وَ الْكَاظِمِينَ الْغَيْظَ وَ الْعَافِينَ عَنِ النَّاسِ وَ اللَّهُ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ»

🌸(و آنان که خشم خود را فرو میبرند و از مردم درمیگذرند، و خداوند نیکوکاران را دوست دارد).

♦️«کظم غیظ» یعنی خشم را فرو بردن و آن را کنترل کردن، نه این که خشمگین نباشی. این بالاترین مرحله کنترل نفس و نشانه ایمان قوی است.

📚منبع: قرآن کریم، سوره آل عمران، آیه ۱۳۴.

@jnjnjnjn کاش میتونستم اون ارتمیسو اینجا تگ کنم براش لازمه 😂

یا خدا میخوای این سریم مارو نشونه گیری کنن🤣

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

پيامبر صلي الله عليه و آله:اَلا اِنَّ خَيرَ الرِّجالِ مَن كانَ بَطى ءَ الغَضَبِ سَريعَ الرِّضا؛

بدانيد كه بهترين انسان ها كسانى هستند كه دير به خشم آيند و زود راضى شوند.

[نهج الفصاحه، ح۴۶۹]

پيامبر صلي الله عليه و آله:ما تَجَرَّعَ عَبدٌ جُرعَةً اَفضَلَ عِنْدَ اللّه ِ مِنْ جُرعَةِ غَيْظٍ كَظَمَها اِبتِغاءَوَجهِ اللّه ِ؛

انسان هيچ جرعه اى ننوشيد كه نزد خدا از جرعه خشمى كه براى رضاى خدا فروخورد بهتر باشد.

[نهج الفصاحه، ح۲۶۲۸]

امام على عليه السلام:إنْ لَمْ تَكُنْ حَليما فَتَحَلَّمْ فَإِنَّهُ قَلَّ مَنْ تَشَبَّهَ بِقَوْمٍ إِلاّ أَوشَكَ أَنْ يَكونَمِنْهُمْ؛

اگر بردبار نيستى خود را بردبار جلوه ده، زيرا كمتر كسى است كه خود را شبيهگروهى كند و بزودى يكى از آنان نشود.

[نهج البلاغه، حكمت ۲۰۷]

پيامبر صلي الله عليه و آله:مَنْ كَظَمَ غَيْظا وَهُوَ قادِرٌ عَلى اَنْ يُنْفِذَهُ مَلأََهُ اللّه ُ أَمْنا وَايمانا؛

هر كس در حالى كه مى تواند خشم خود را عملى كند، آن را فرو برد، خداوند او راسرشار از آرامش و ايمان مى كند.

[نهج الفصاحه، ح ۲۷۷۸]

@jnjnjnjn کاش میتونستم اون ارتمیسو اینجا تگ کنم براش لازمه 😂

میخوای این سری هم ما دوتا رو نشونه گیری کنن؟🤣

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

پيامبر صلي الله عليه و آله:مَنْ كَفَّ غَضَبَهُ كَفَّ اللّه ُ عَنْهُ عَذابَهُ؛

هر كس خشم خود را نگه دارد خداوند عذابش را از او باز مى دارد.

[بحارالأنوار، ج ۷۳، ص ۲۶۳، ح۷]

یا خدا میخوای این سریم مارو نشونه گیری کنن🤣

تاپیک ایشونم به هم زدیم 😂

استارتر جان هزاران بار معذرت

چلتون هم قبول باشه ایشالا

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
2823
2791
2779
2792