2789
اکه بیخیال شم کلا ممکنه همون پنچ درصد شانسم هم از بین بره

تا وقتی رو چیزی زوم کنی هیچ اتفاق مثبتی برات نیافته عزیزم ..رها کن .یا این عمله هر کی از راه رسید فقط جواب بله رو میدی بدون اینکه بخوای اول به شناخت کامل برسی ..سنی نداری هم تو

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هرکی خودش میدونه چرا پسری سمتش نیومده یا اگر اومده بخاطر چی جور نشدمن 35 سالمه بخاطر اینکه ظاهر برام ...

من برعکس شما روی چیزای دیگه حساسم سلیقه ان تو ظاهر جوریه که رفیقام میگن زشت ترینو انتخاب میکنی😂😂

پروفایلم خودمم😍موفق میشی،چون نوری که تو وجودت داری، از تاریکیای دور و برت قوی تره....

اکثر خانما چهره ی معمولی دارن و همه ازدواج کردن از جمله خودممن خانمی که طبیعی خوشگل باشه کم می بینم ...

خانومایی که طبیعی زیبان اکثریت هستن ولی متاسفانه همونا میرن با یه حرکاتی میرینن تو قیافشون فقط بخاطر جو گرفتگی از تبلیغات و عزت نفس پایین

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

خب پس تو راحت باید بریمثل خواهرمی میری تهه انبار رو برمیداری

روی اخلاق و شخصیت خیلی حساسم

اما چهره اگه دماغش قوز دار باشه و صورت کشیده مشکلی ندارم😂😂😂

پروفایلم خودمم😍موفق میشی،چون نوری که تو وجودت داری، از تاریکیای دور و برت قوی تره....

به نظرم سیرت زیبا برای ازدواج بهتر باشه تا صورت زیبا

شما حال خودتو خوب کن نا خود آگاه بقیه هم دوست دارم باهاتون ارتباط بگیرن

ایران از پای نمی افتد... میتپد و چون ققنوس از خاکستر خود برمیخیزد🌱🇮🇷

از نظر من هنوز یه بچه ای با این گرونی کی جرات ازدواج داره درست روبخون وقتی تواجتماع موفق باشی خواستگارم برات پیدا میشه برو کتاب زن زیادی رو بخون.

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.