2777
2789
عنوان

انقباض رحم هفته ی ۳۲

1019 بازدید | 17 پست

سلام هفته ی سی و دو هستم و چند هفته ای هست دچار انقباضات میشم   .دکترم تا شنبه نیست خیلی نگرانم نیازی هست فردا  برم زایشگاه؟؟ به نظرتون علائ زایمان زودرسه؟؟؟

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقباض چجوریه؟

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

نه اصلا به دکتر نگفتم در واقع نمیدونستم اینا انقباضه امروز فهمیدم از دیروز خیلی زیاد شده خدا رو شکر از سر شب کاهش پیدا کرده منظم هم نیست

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
انقباض چجوریه؟

کل رحم مثل یه هندونه سفت و محکم میشه برای یه دقیقه یا کمتر بعد خودش شل میشه

درد چی داری عزیزم درد کمر درد پریودی در پا از اینا داری ?

نه به اون صورت

نه اصلا به دکتر نگفتم در واقع نمیدونستم اینا انقباضه امروز فهمیدم از دیروز خیلی زیاد شده خدا رو شکر ...

انقباض چه طوریه?

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
 کل رحم مثل یه هندونه سفت و محکم میشه برای یه دقیقه یا کمتر بعد خودش شل میشه

یعنی کل شکم یا فقط زیر دل.?

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
شاید بچه خودشو سفت می‌کنه سردیجات نخور

نه بابا کل رحمم سفت میشه بچه اگه خودشو  سفت و گلوله کنه یه طرف سف میشه فقط مال من کل رحممه

پس نیس من اینارو دارم دکتر گف زود رسه .نداری انقباض نامنظم مهم نیس

شما بهت دارو داده؟؟؟ واای صبر ندارم فردا بشه برم پیش دکتر خیلی میترسم منم بچم ریزه اگه خدایی نکرده الان بیاد مطمئنم نمیمونه