2821
2789
عنوان

نقاط قوتتون چیه🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 4035 بازدید | 134 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مغزم مثل هوش مصنوعی همه چیز تحلیل میکنه خیلی تیز هستم .وابسته هیچ کس نیستم

صبورم از غر زدن و ناله بیزارم موقع مشکل پی چاره ام م ن ناله الکی .حتی عاطفی باشه و حل نشه نهایت بعد چند روز فکر خوب کردن حالم بودم .

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

آفرین عزیزم عالی

❤️❤️❤️

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

چه پست خوبی

چقدر قشنگ

ازت یاد گرفتم دوستم

تو زمانه ای که همه دنبال عیب و ایراد بقیهن شما دنبال اینی که بقیه نقاط قوت خودشون رو تکرار کنن، دمت گرم❤️

من خودم خیلی با اراده هستم، چیزهایی که در کنترل خودم باشه به بهترین شکل انجام میدم و بهترین ورژن خودمو میسازم❤️

آدم شناسم😀واقعا آدم هارو کامل میشناسم حتی اگر یکی دو بار دیده باشمشون حتی پیش بینی میکنم چه رفتاری ...

احتمالا حساس به انرژی هستید و همه چی رو متوجه میشید منم یه جورایی همینطورم انرژی آدما ونیت آدما رو حس میکنم

🦋The lord is my light and my salvation

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز