2821
2789
عنوان

نقاط قوتتون چیه🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 3673 بازدید | 132 پست

این تاپیکت منو به چالش کشوند دختر. فکر میکردم خیلی قوی ام اما الان ی نقطه قوت پیدا نمی کنم که بگم 😂

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرت و پرت ترین ها و مسخره ترین چیز ها رو میتونم به زیبا ترین شکل خودش توصیف کنم کلا استعدادم نوشتن و ...

خیلی هم عالی استفاده کنید ازش حتما👏🏻

🦋The lord is my light and my salvation

چرت و پرت ترین ها و مسخره ترین چیز ها رو میتونم به زیبا ترین شکل خودش توصیف کنم کلا استعدادم نوشتن و ...

دقیقا منم همینطور

مائده هستم🌷🌷🌷یه خواهر کوچیکتر دارم🌷🌷🌷یه برادر بزرگتر🌾کاربری دست منو خواهرمه

این تاپیکت منو به چالش کشوند دختر. فکر میکردم خیلی قوی ام اما الان ی نقطه قوت پیدا نمی کنم که بگم 😂

امکان نداره حتما روی نقاط ضعفتون تمرکز کردین که نقطه ی قوتی پیدا نمیکنید نگاهتون رو از ضعف ها بردارین تمرکزتونو بزارین رو نقاط قوت اینجوری میبینید که چقدر عالی هستید چه استعداد هایی دارین و چقدر میتونید خوب پیش برید

آفرین بهتون😍🦋👏🏻

🥰♥️

پروفتون خودتونید؟ اگه خودتونید خیلی زیبا و متشخص و شیکید💛🌼

مهشیدم🤍 خدا بالاخره جواب مامان آیدا رو داد🥀عزیزان من تمام ریپلای و پست ها رو میخونم ولی به دلیل وضعیت استثنایی و فوق العاده نی نی سایت فقط جواب ضروری ترین رو میدم و به مابقی در حد لایک بسنده میکنم ، گاهی اوقات هم جواب ضروری ترین پستها که میدم به قدری زیباست که نی نی یار لذت خوندنش رو با شما بزرگواران تقسیم نمیکنه و پیش خودش نگهش میداره و منتشرش نمیکنه!!

🥰♥️پروفتون خودتونید؟ اگه خودتونید خیلی زیبا و متشخص و شیکید💛🌼

اره عزیزم خودمم ممنونممم😍🥹 عزیزم بی شک شما هم همینطور🦋🦋🦋

وابسته هیچ مردی نمیشم حتی شوهرم هر چقدرم دوسش داشته باشم لازم باشه برم میرم مستقلم تمام کارامو صفر تا صد خودم انجام میدم و نیاز ندارم به کسی از پس خودم و بچم کاملا برمیام میتونم همه جانبه از حقم دفاع کنم حرف خور نیستم سریع و کوبنده جواب میدم باهوشم اگه ریا نباشه بسیار بسیار تیزم پیچوندمم کار حضرت فیله😆😂 مغز اقتصادی خوبی دارم پول جمع کنم و همینا دیگه یادم اوم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز