2789

خدا ازت نگذره

مطمئن باش مردی که به اولی وفا نکنه به دومی به جای وفا جفا میکنه دنیا دار مکافات از ایناش دیدم بعد 20سال دومی رو طلاق داد باز رفت سراغ زن اولش توهم بیشتر از این نمیشی

البته اگه تاپیک هات فیک و سرکاری نباشه

که خیلی ام احتمال داره

مریض روانی.

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

حالم خوب نیست الان جوابت بدم منتها منم زنشم دو تا زن داره افتخار هم نمیکنم اینجا از مشکلاتش میگم

اسی تاپیکاتو قفل میکنی فحشت ندن

این باز بود

اومدم بگم فحش که باد هواست مهم نیست

بشین زندگیتو کن اگه خدا خداست حقتو میذاره کف دستت بالخره این دنیا صاحبی داره حساب و کتابی داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بیچاره این مرد از اون پدر سوخته های عالمه ،به خنسی مالی خورده ،دار و ندارش رو کرده سرمایه کار ، حتی زنش خونه باباشه که اجاره و رهن نده ،پولش توی کار باشه ،احتمالا به زنش قول داده که یکی دو سال دووم بیار کار کنم پول دربیارم بهترین خونه زندگی رو برات بسازم ، حالا این وسط اومده دیده چیکار کنه چیکار نکنه هزینه هاش بیاد پایین خب یه زن احمقی مثل تو که خونه و کار و بار و وسایل و ...هم داره خورده به تورش ، گفته چ بهتر هم جای خواب دارم هم از لحاظ جنسی تامینم ( احتمالا پیش خودش گفته از دستمال کاغذی و ج ق و ج ن د ه پولی که بهتره حداقل هزینه نداره واسم ) بعدم توی کار و بارم که پشرفت کردم پول دستم اومد واسه زنم خونه زندگی درست میکنم ،اینم یه کاری میکنم خودش گورشو گم کنه بره ،

توام فکر کردی چ تاپاله شاخی گیرت اومده ، گفتی وابستش میکنم بعدم به گوش زنش میرسونم که خودش بزاره بره ، من بمونمو این مرد ، ولی زهی خیال باطل

این مرد معلومه زنش رو خیلی دوس داره و احترام قائله براش تورو هم برای دوران گذار میخواسته ، زنه هم حتی اگر بفهمه میبخشتش ، بعدا اون دو تا به خوبی و خوشی با هم ادامه زندگی میدن ، تو میمونی و بدبختی

البته تقصیر خودته ، چون چاهکن همیشه ته چاهه ، خواستی با وارد شدن به این رابطه باعث تنها موندن و بدبخت شدن یه زن بشی ، حالا نصیب خودت میشه این تنهایی بدبختی

به خودت بیا احمق تا دیر نشده نزار ازت سواستفاده بکنه

راستی اون تاپیکی که زده بودی قفل شده بود ، ( زنی که نمیخواد بفهمه ) اون زن دقیقا خودتی ، هم بقیه بهت گفتن هم خودت ته دلت میدونی چه خبره ولی نمیخولی بفهمی ، خودتو زدی به یه راه دیگه ، این مرد اگر آیندشو با تو میدید بی درنگ زنشو طلاق میداد ، تو موقتی هستی ، اسمت زن موقته ، خودت میدونی یعنی چی ، یعنی اونیکه آخر سر باید بره تویی ، این مرد اگر مذهبیه و به صیغه اعتقاد داره ، طلاق هم مال همون مذهبه ، میتونست طلاق بده واملا شرعی و قانونی ، ولیییییی موضوع اینه که داره تورو با این حرفا خر میکنه اون آیندشو با زن خودش میبینه نه تو ، همونطور که گفتی قبلا هم به زنش خیانت کرده یعنی امثال تو توی زندگیش میان و میرن ، تمام

چون شکرگزاری نمیکنی...روزی بیست دقیقه ببین ی حای خلوت از تمام داشته و نداشته هات از خدا تشکر کنب مرو ...

خدا ازش نگذره شکر گزاری چی؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

از کی

از استارتر تاپیک هاشو بخونی میفهمی چه آشوبیه