2821
2789
عنوان

دختری که سی سالش باشه

1284 بازدید | 16 پست

شغل دولتی داشته باشه

تحصیلاتشم بالا باشه

صورتشم قشنگ باشه

دوستان بنظرتون شانسی برای یه ازدواج خوب داره؟؟

در حالی که تو شهری زندگی میکنه که پسراش تا ۲۸ دیگه ازدواج کردن...

این دختر باید چیکار کنه تا دیده بشه؟ وقتی همه جا هم میره...

@niniyar لطفا تایید کنید

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

استارتر خیلی عذر میخوام اما نی نی یار تاپیکمو منتشر نمیکنه مجبورم کامنت بزارم

خانوما ویژگی ادم خیانتکار چیه چه رفتارهایی داره تو رابطه

لطفا بگید خیلی واجبه

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

چجوری میشه ثابت کرد به کسی زنگ زدی ولی گفته مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد?

ایرانسل من هم نصب کردم ولی فقط مکالماتی و نشون میده که پولی نوش صرف شده

من دوبار زنگ زدم ولی هردوبار گفت در دسترس نمیباشد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استارتر خیلی عذر میخوام اما نی نی یار تاپیکمو منتشر نمیکنه مجبورم کامنت بزارمخانوما ویژگی ادم خیانتک ...

چکاریه اخه تاپیک یکی دیگرو اشغال میکنید

در جایی که کلمات شکست می خورند گل ها قدرت بیان هزاران احساس را دارند

از اون شهر بره بیرون

به خدا نینی سایتم با شهرخودت فرق نداره ناامیدت میکنند و دختربالای سی میگن پیر دحتر چند وقت پیش سرهمینکه گفکه بود پیر دختر طرف من بهش گفتم بی فرهنگ هرچی از دهنش درامد بهم گف که نت نوشته دختر تو این سنا پیر دختر

به نظرم فرصت ازدواجت هست دختر خالم ۴۳ بود با یه دکتر زیبایی ساکن امارات ازدواج کرد تحصیلاتشم معمولی

خب نمیشه که هیچ پیشنهادی نداشته باشعگاهی شغل و تحصیلاتت از نظر خودت بالاست و در نظر دیگران معمولیه

از نظر دیگران چه چیزی خوبه؟

والا ازدواج به این چیزا نیست

کلی دختر چپرچلاق با قیافه نازیبا و خانواده نادرست دیدیم ازدواج کرده

کلی هم دختر خوب و زیبا دیدیم مجرد قطعی موندن

مونده به قسمت و سرنوشت آدما

انشاالله خوشبخت بشی

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

اگه شهر کوچیکه ،مستقل شو و در شهر بزرگتری زندگی کن

انتقالی نمیدن، موضوع رهن و اجاره تو یه شهر دیگم هس، چون اینجا من هزینه ای ندارم، ولی برم یه شهر دیگه ورشکسته میشم🤭

از اون شهر بره بیرون به خدا نینی سایتم با شهرخودت فرق نداره ناامیدت میکنند و دختربالای سی میگن پیر ...

وای اصلا شرایط رفتن به یه شهر دیگه رو ندارم، اینجا با خانوادم زندگی میکنم، رهن و اجاره نمیدم، هزینه غذا و ... با خانوادمه. با حقوقم میتونم سرمایه گذاری کنم، یه شهر دیگه کلی هزینه میمونه رو دستم

والا ازدواج به این چیزا نیستکلی دختر چپرچلاق با قیافه نازیبا و خانواده نادرست دیدیم ازدواج کردهکلی ه ...

درست میگی عزیزم

ممنونم گلم

داری میگی هم مستقل هستی، هم زیبا هستی، هم اونقدر درک داشتی که رفتی علیرغم مشکلات تحصیلات بالا کسب کردی، یعنی علمی داری که لازمه یه مادر داشته باشه تا بتونه فرزندانش رو به درستی پرورش بده، پس کسی که به چنین درکی رسیده حتما حضورش زندگی و خانواده رو بهتر می کنه.

اگه اخلاقت هم خوب باشه دیگه واقعا کل سر سبدی.

اگه دیگران انتخاب نمی کنن:

خیلی وقتا به این خاطر نیست که شما خوب نیستی، وضعیت اقتصادی برای خیلیا مناسب نیست، یا شاید فرهنگ جامعه کمی بد شده که مردا زیر بار مسولیت نمی رن و همه چیز رو رایگان می خوان.

در پاسخ به سوال، البته که شانس داری.

البته یه تکنیک های علمی هم هستن که طرف رو جذب می کنن، اونا رو هم بررسی کنی شاید کمک کنه.

انشاالله که به آرزوهای قشنگت برسی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز