2777
2789
عنوان

فوبیای ایدز

1454 بازدید | 22 پست

بچه ها من خیلی این فوبیارو دارم بعد ازمایش میدم از سرم میوفته من دوتا بچه دارم چون شوهرم خیلی احساساتی و ولخرج و دست ودلبازه همش میترسم میگم این که قدر پولو نمیونه و همش بدهی بالا میاره نکنه دلش به حال این زن خرابا بسوزه و بره رابطه تا الانم چیزی ازش ندیدم هروقتم پول داره همش مارو میبره خرید خوراک و... ولی میدونید من همش استرس دارم پسرم شش ماههشه توی بارداری سه بار از ایدز دادم ولی مثلا به تمام فامیلم شک دارم از بارداری اولم پنجسال پیش این فوبیا با منه و میره الان باز برگشته میگم چرا دهنم انقدر خشکه بعد توی گوگل سرچ میکنم مثلا میاره که علایم ایدز....و من فقط روی کلمه ایدز زوم میکنم واقعا خسته شدم سه سال پیش با روانپزشکم گفت خیلی این حدست احمقانس و خیلی دارو دادو خوب شدم که االان اومده باز..

خدایا فقط اون دوتا رو ازت میخوام خودت میدونی چقدر حساسم به این دو مورد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط موندم وقتی میخوای بری از ایدز بدی شوهرت چجوری اجازه میده😕😕

قایمکی میرم بیمارستان سره کوچمونه.شوهرم وقتی میفهمه فقط سرشو تکون میده یه بارم کل همسایه هارو پارسال اورد خونمون گفت این به من میگه ایدز داری😳

قایمکی میرم بیمارستان سره کوچمونه.شوهرم وقتی میفهمه فقط سرشو تکون میده یه بارم کل همسایه هارو پارسال ...

من فوبیای سرطان سینه داره مثل خوره افتاده به جونم 

شوهر منم هرروز سرشو تکون میده واسم ک میگه فقط میتونم بگم برات متاسفم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
من فوبیای سرطان سینه داره مثل خوره افتاده به جونم  شوهر منم هرروز سرشو تکون میده واسم ک میگه ف ...

من وقتی سرما میخوره به سوهرم میگم اول با سرما خوردگی خودشو نشون میده

من وقتی سرما میخوره به سوهرم میگم اول با سرما خوردگی خودشو نشون میده

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

منم هرروز به شوهرم میگه بیا یه دقه اینجارو دست بزن ببین این چیه 😕

اونم میگه اینا ماهیچه ها و رگای سینته ولم کن😭😭😭😭😭

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد