به اعماق درونت برو ، شگفتزده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیقترین لایههای وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد ❤
اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚 🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜 میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏
اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚 🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜 میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏
فکر کنم از عمد اینجوری کامنت میزاری که توجه ها رو به خودت جلب کنی
دیروز تو تاپیک ترک زبان ها هم تیکه انداختی
اگه دوست داری اینجا معروف شی
تبریک میگم معروف شدی
چون من هرموقع پروفایلتو میبینم میگم
عهههههههه آنیتا دیونه هم که اینجاست😂😂😂
آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡
دانه از آن زمان كه در خاک است،با دلش آفتاب ادراک است!سرگذشت درخت میداند،رقم سرنوشته میخواند!گرچه با رقص و ناز در چمن است،سرنوشت درخت سوختن است!آن درخت كهن منم كه زمان،بر سرم راند بس بهار و خزان!دست و دامن تهی و پا در بند،سر كشیدم به آسمان بلند!شبم از بی ستارگی شب گور،در دلم پرتو ستاره ی دور!آذرخشم گهی نشانه گرفت،گه تگرگم به تازیانه گرفت!بر سرم آشیانه بست کلاغ،آسمان تیره گشت چون پر زاغ!مرغ شب خوان🕊که با دلم میخواند،رفت و این آشیانه خالی ماند!آهوان گم شدند در شب دشت،آه از آن رفتگان بی برگشت!گر نه گل دادم و بر آوردم،بر سری چند سایه گستردم!دست هیزم شکن فرود آمد،در دل هیمه بوی دود آمد!کنده ی پیر آتش اندیشم،آرزومند آتش خویشم!ه.ا.سایه ❤️🇮🇷