2821
2789
عنوان

اخلاق همسرم

1197 بازدید | 13 پست

سلام

همسرم جدیدا اخلاقش عوض شده

خیلی باهم خوب بودیم

ولی برعکس شده کلا همه چیزش

دوتا دو قلو دارم

منم نمیتونم مثل قبلا بهش محبت و توجه بدم

کلا بهانه گیری شده

میگه اینقدر بهم زنگ نزن

مگه چرا داره که آدم روزی چندبار زنگ بزنه با شوهرش

کلا میگه اهل حرف نباش

پشت سر همه حرف میگی ، یعنی کلا مادرش بدی میکنه نباید بگم

زن داداشم دخالت میده تو زندگیم نباید بهش بگم

از خاله هاش خوشم نمیاد نباید بهش بگم

کلا میگه حرف نگو

از خودمون بگو

از همه جلو من دفاع میده

بهش گفتم تو باید بدونی کدوم زنای فامیل دشمن زنت هستن با همونا اخم داشته باشی تا حساب دست شون بیاد

با زن داداشم میگم سلام علیک نگو

گرم نگیر براش

میگه من نمیتونم جواب سلام مردم رو ندم

میگم زنت برات مهم نیست

کلا به دل من نیست

میگه آخرش یه بلا س

رت میارم که حرف نتونی بگی

ناراحتم خیلی

خداروشکر ازدواج کردم همسرم اومد 😍 

اقایون از حرفای خاله زنکی و اینکه فلانی این کارو کرد اون اون کارو کرد خوششون نمیاد

مسئلتو با خانومای اطرافت خودت حل کن

برای اخلاقشم بهش زمان بده ی مدت باهاش خوب باش ولی بزار برا خودش باشه بزار خودش برگرده بهت

تو هم به خودت برس و با بچه هات وقت بگذرون و پیگیرش نباش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای دختر تو چقدر ساده ای ، من عمرا از بدی زن داداشام یا فامیلای خودم پیش شوهرم بگم ، تازه اگه کاری هم بکنن کاراشونو ماست مالی میکنم ، واسه خودت بد میشه . دوما آجی مردا مثل ما نیستن ، حوصله این حرفا رو ندارن ، این حرفا به درد مادر و خواهرت میخوره ، اینجوری شبیه زن های غرغرو میشی ، اخلاقت رو ترک کن ، اینقدر غیبت نکن

خب راست میگه دیگه در این حد دخالتش نده تو این بحثا...من خودمم حوصله ی این حرفا رو ندارم یکی هی دم گوشم از زمین و زمان بناله...خودت سیاست داشته باش با آدمایی که این مدلی هستن دوری و دوستی کن.

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادر شدن زیبا ترین شادی دنیاست،و تو نمی دانی من برای داشتنت چه قدر به اشک هایم لبخند زدم...💗تیکر تولد ۲ سالگی دوقلوهام💗

شوهرتون حق داره .

روزی چندبار زنگ میزنی بهش؟!

به عنوان یک آدم شاغل میگم وقتی میام تو خونه فقط دنبال آرامش ام حوصله ی این حرفای اعصاب خرد کن رو ندارم.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

حق با شوهرته

ازین پس اصلا پشت سر کسی حرف نزن

و اینکه رابطتو محدود کن

من با خانواده خودم و همسرم خیلی کم رابطه دارم خیلیم بهم احترام میذارن کسیم تا حالا اذیتم نکرده

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقدر دنبال حاشیه ایی،ول کن این حرفا رو خب راست گفته بنده خدا که میگه در رابطه با خودمون حرف بزن،نمیگه که کلا هیچی نگو،ببین تو بجای اینکه حرفای خوب بزنی که حالش خوب باشه انرژی مثبت بدی بهش که وقتی زنگ میزنی خوشحال بشه جواب بده برعکس داری فکرش رو و اعصابش رو خورد میکنی،مردها همشون حوصله این جور حرفا رو ندارن که مثلا زن داداشش پشت سر تو چی گفته و فلان..

ببخشید اینو میگم خوبه چهار تا بچه داری و باز اینقدر سرش غر میزنی و حرف های خاله زنکی

فکر کن بچه نداشتی یا یه دونه بود چی میشدددد

به زندگی و بچه هات برس چیکار داری کی چی میگه چیکار میکنن !!

فقط این رو بگو با ۴ تا بچه چطور وقت میکنی روزی چند بار به شوهرت زنگ بزنی من اونقدر سرم گر میشه یبار هم زنگ نمیزنم تا میاد هم خونه میگم چرا زود اومدی مگر روزای مثل امروز که تعطیلیم خودش نصف کارها رو به عهده میگیره من راحت میشم ویا باید مریض باشم کلا بیخیال کارهام بشم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

با سلام.برای هر مجلسی باید لباس همان مجلس رو تن کرد .با کت و شلوار نمیشه رفت کوه .

نمیشه با دوست صمیمیت مثل استاد دانشگاهت صحبت کنی .مشکل شما اینکه با همان سبکی دارید زندگی میکنید که اول زندگی بودید .این سبک الان کار نمیکنه تو زندگیتون .وقتی ۴ تا بچه میاد توجه زن به مرد کم میشه .مرد خلا های عاطفی زیادی پیدا میکنه .گاها بیرون از منزل رابطه موازی ایجاد میکنه و خروحی این رابطه میشه عذاب وجدان و تغییر خلق و خو .همیشه اینطوری نیست .گاها تغییر خلق و خو واس مسایل جنسی هست که ایشان تخلیه صحیح نمیشن .یکی از عوامل تغییر خلق و خو میتونه فشارهای اقتصادی و نگرانی از آینده فرزندان باشه .

عوامل مختلف زیادت .

شما باید برنامه ریزی کنید و بیشتر برای همسرتان وقت بگذارید .بنظرم فرزند آوری باید با برنامه باشه .تولد ۴ فرزند بدون برنامه و آمادگی مشکلات زیادی در پی داره .شما باید رویه زندگی خودتون رو تغییر بدید .با همسرتون گفتگوهای دو نفره زیادی انجام بدید . حتی در ابتدا شاید شمارو پس بزنه اما مثل یک پلاستیک باشید که آب درش نفوذ نمیکنه .مخصوصا اخر شب که بچها خوابن .یه چای دو نفره .یه بستنی دونفره .پفک دو نفره .روی موضوعاتی که خیلی علاقه داره فوکوس کنید .مثلا کارش تخصصش .از آینده شغلیش سوال کنید و چیزهایی که توذهنشه .

تسلیم شرایط نشید

قوی باشید

از همین الان شروع کنید

فرزندان شما در آینده قطعا بشما افتخار خواهند کرد .

با احترام

ایام به کام

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...