2821
2789
عنوان

افسردگی خانوادگی

195 بازدید | 43 پست

نمیدونم افسردگی دارم یا adhd

از وقتی طلاق گرفتم به هیچی علاقه ندارم نه درس نه ورزش

دلم میخواد فقط بخوابم الپرازولام میخورم و ۱۲ ساعت روز خوابم بقیشم پای گوشی، تمرکز نشستن پشت میز و درس خوندنو ندارم از همه بدتر که انگیزه هیچ کاری رو ندارم

مامانم همش غر میزنه که ۲۷ سالته درس بخون ولی مغزم کشش درس نداره

امروز خواهر نوجوونم بهم فحش داد که مامان همش نگران توعه دیگه به من توجهی نمیکنه

اخه تقصیر منه که مامانم همش فک میکنه هممونو دیوونه کرده اصلا همش نگرانه و معده درد میگیره

بابام افسردگی حاد گرفته دو روزه از خونه تنهایی زده بیرون ، رفته مسافرت ، مامانم از استرس داره اب میشه

نمیدونم چرا خانوادم دارن دیوونه میشن

چرا اروم نمیشن

یعنی من درس بخونم همه ی مشکلات حل میشه؟

ای کاش هیچوقت به دنیا نمیومدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آلپرازولام می خوری انتظار داری سرحال و راضی باشی مثل نابغه ها هم درس بخونی

لطفاً برو روانکاوی و دارو نخور

اینو منی میگم که ۷ سال درگیر افسردگی و مشکلات دیگه بودم و انواع قرص خواب وآرام بخش و ضد افسردگی هم خوردم

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

آلپرازولام می خوری انتظار داری سرحال و راضی باشی مثل نابغه ها هم درس بخونی لطفاً برو روانکاوی و دارو ...

عزیزم توصیه شخصی خودت رو به بقیه نکن. اون قسمتی که میگی دارو نخور رو میگم

عزیزم توصیه شخصی خودت رو به بقیه نکن. اون قسمتی که میگی دارو نخور رو میگم

دارو درمانی اثر موقت داره و بهتره مشکل از همون اول ریشه یابی بشه

مگر اینکه تشخیص مشکل حاد بدن اختلالات خطرناکی که فقط با دارو میشه تا حدی کنترل بشه

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

اشکال نداره یه مدت بگذره همه چی بر می گرده روال عادی و واسه خانوادت عادی میشه

سه ساله جدا شدم هیچی عوض نشده بابام افسردگیش داره شدید میشه میترسم فراموشی بگیره

اصل درد خانواده مون بابامه ، چون اون روانی میشه رو مامانم تاثیر میزاره

بابا ولم نمیکنن به درد خودم زندگی کنم همش گیر میدن که کار پیدا کن درس بخون اصن من دلم میخواد باقی عمرمو بخوابم ولممممم نمیکنن