2821
2789
عنوان

اینهمه آدم پولداررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 14656 بازدید | 188 پست
یه ادم پولدار پیدا بشه ایشونو بگیره لطفا.من سپردم بیان بگیرنت اگه نشد بگو تا خودم از دی جی کالا برات ...

ب اونایی ک سپردی بی ام و دارن؟

حتما ماشینش بی ام و باشه

مردای سایت اینجا کسی به من درخواست نده هیچکدوم رو قبول نمیکنم😡😡😡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من شوهرم نسبتا پولداره ولی شوهر منم بنظرش تومن پول زیادیه...

کلا افرادی که پول دارن اتفاقا حساب کتاب بیشتر میکنن مگرنه پولدار نمیشدن

مگه اینکه ارث پدر باشه😁

ارزو های بزرگ ، 

خودت تلاش کن پولدار شو. پسرهای پولدار برای ازدواج سمت دخترای معمولی و فقیر نمیرن متاسفانه

تلاش میکنم ولی با این وضعیت نمیشه

اون پسرا هم ک خودشون پولدار نیستن مال باباشونه

اون منو میخواد چندین بار گفتم نهمصمم پیگیر که نه همچین قراره درست شع

خودتم میدونی که نامزدی یه طرفه نمیشه!

اگر نامزدی یعنی خودتم خواستی

من مشکلی ندارم با این طرز فکر که معیارت پول باشه

ولی اینکه نامزد داری و به بقیه ی پسرا فکر میکنی جالب نیست

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ فرید 24 ساله از تبریز که شکست عشقی خوردی واسه چی درخواست دوستی میدی؟ فک کردی من دلداریت میدم ؟ من فقط به اکست تبریک میگم بچه جون ... manammaman چهل و شش ساله که تاپیکای مذهبی میزنی از تو بعیده ، هدفت از درخواست دوستی چیه؟ .... morتضی هول اعظم که تو امضات نوشتی برات مجرد و متاهل فرقی نمیکنه خاک تو سرت .... حامدs سی و چهار ساله ، فوق لیسانست بخوره تو سرت جای اینکارا برو سرکار پول دربیار بتونی اسم خودتو بذاری مرد .... ali sxsx سی ساله ارشد مکانیک که تاپیک زدی به خواهرزادت مشاوره دادی و حیف شارژت فک کردی دخترا درخواست گداگشنه ای مثل تو رو قبول میکنن ؟ mohamad7373 سی و یک ساله فووق دیپلم شهرو آباد کردی اینقدرررر درخواست دادی که تو کامنتای تاپیکات جای نظر همه نوشتن : جون جدت درخواست نده ... کاربر مرد هول زنجانی هستی ؟ نه زنجانی نیستم توام سعی کن آبروی همشهریاتو نبری با هول بازیت بدبختای خدا زده

پول تو ازدواج معیار خوبی واسه خوشبختی نیست

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

وااا عزیزم وقتی نامزدتو نمیخوای چرا پس باهاش نامزد کردیاگه نمیخوای زودتر تموم کن اونم بدبخت نکن گناه ...

خیلی دوستم داره دیگه منم قبول کردم چون خیلی مهربونه

حالا من یه میلیونُ هم خیلی پول میبینم🫥

فقیر نیستیم ها اما پول تو جیبی خانوادم بهم ماهی ی تومن میدن

بنظرم اگه درحد چرخوندن یک زندگی رو داره و فرد خوبی هست ازش جدا نشو...تو این دور و زمونه پسر دختر خوب کم پیدا میشه

وطنم🇮🇷❤️🔥

خودتم میدونی که نامزدی یه طرفه نمیشه!اگر نامزدی یعنی خودتم خواستیمن مشکلی ندارم با این طرز فکر که مع ...

اره پول برام مهمه

چون خیلی دوستم داره و باهام مهربونه قبول کردم

قاعدتا پسر پولداربا دختر پولدار ازدواج میکنه و اکثرا تو سنین کم

تو هم معیارت اگه فقط پوله اون بدبختو سره کار گذاشتی

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

اگه نامزد داری چطور بیان تو رو بگیرن؟

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

پولدارا خیلی محاسبه گرن اشتباه نکن😁

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز