2821
2789

عکسشو میفرستم یک هفته مونده تا موعد پریودم،

امروز هاله انداخت تا حالا این هالع رو ندیدع بودم

خدایا شکرت قسمت تموم چشم انتظارا بکن🥲😭🤱😭

انشالله که مثبته

@niniyar تایید کن

دختر تورک زبان... خدا جونم میدونم هستی میدونم میبینی خودت برامون نی نی بفرست از آسمونا قول میدم قدرشو بدونم 😍🙏مرسی که هستی خدا جانم ، این متن رو امروز تاریخ ۱۴۰۵/۲/۱۵ مینویسم، ب امید بی بی چک مثبت😍 اون روز بهترین روز زندگیم میشه خدایاا ذوقمون کور نشهه به امید خودت❤️

مبارکه

@MahmmaNمهمون من توی ایتا با این کانال دخترونه ....اگه با من بحث کنید جوابتون رو نمیدم چون فهمیدم نمیشه یه مگس رو متقاعد کرد باید ولش کرد فرستاد دنبال غذاش😂شاید یک روز داستان متحول شدنم رو گفتم قبل آقا، اهل گفتوگو بودم اما الان اهل فحشم. دلهایمان ریش ریش شده از دلتنگی آقاجان ...شبیه سرآستین لباست.دلهای ما ریش ریش ست. کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم، در حال ترمیم 🥀💔ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم .همه نقش بلد بودند،من فقط بلد بودم خودم باشم؛و چه ساده لوحانه فکر میکردمصداقت هم یک هنر است.».

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای یاد خودم افتادم بعد چند سال

وقتی ک امیدی نداشتم وقتی بی بی چک زدم هاله خوشگل افتاد تموم دنیارو بهم دادن

انشالله همچین حس خوبیو برای همه چشم انتظارا آرزو میکنم 😍

من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺   به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن  😭        خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی  ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو  با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠  حالا ک بعد مدت ها به امضام سر زدم جا داره بگم خیلی چیزا فرق کرده خیلی چیزا تجربه کردم ۴ ماه ک نفس من به دنیا اومده شده همه دنیام خدایا شکرت 1404/5/14

مبارک باشه عزیزم ذوقتوقربون الهی همیشه دلت شادباشه الهی بسلامتی بغلش کنی بارداری خوبیوپشت سربزاری برات خیلی خوشحالم الهی هرکس بچه دارنمیشه خدایه بچه سالم وصالح بهش بده❤️

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
وای یاد خودم افتادم بعد چند سالوقتی ک امیدی نداشتم وقتی بی بی چک زدم هاله خوشگل افتاد تموم دنیارو به ...

امین خیلی خوشحالم نمیدونم چطوری از خدا تشکر کنم😍😍

دختر تورک زبان... خدا جونم میدونم هستی میدونم میبینی خودت برامون نی نی بفرست از آسمونا قول میدم قدرشو بدونم 😍🙏مرسی که هستی خدا جانم ، این متن رو امروز تاریخ ۱۴۰۵/۲/۱۵ مینویسم، ب امید بی بی چک مثبت😍 اون روز بهترین روز زندگیم میشه خدایاا ذوقمون کور نشهه به امید خودت❤️

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792