وااا این چه کاری بوده اگه یادته یکیشو تعریف کن برامون
میگفت اگر فلان کارو نکنید اب جوش میریزن تو حلقتون. به بچه ده ساله میگفت. هر هفته سه روز بعد این کلاس کابوس داشتیم
تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.
سلام تاپیک جالبیه و خاطرات قابل تامل بچهها. من چیز خاصی از معلمها بیاد نمیارم. فقط یکیشون میگفت "مارال تو یروز آدم مهمی میشی". حالا دیگه نمیدونم منطورش کی بود فعلا که چیزی نشدم😅
این امضاء کاربری با اسم مستعار رز۲۷۱۹۵ هست که غصویتش سال ۹۰ بوده: 《چنین غمگین و هایاهای کدامین سوگ میگریاندت ای ابر شبگیران اسفندی؛ اگر دوریم اگر نزدیک بیا باهم بگرییم ای همچو من تاریک》
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من تقریبا همه معلماموبه جز دوسه نفرشون دوست دارم چون خودم همیشه شاگرد اول کلاس بودم معلماهم همیشه هوامو داشتن جوری که همیشه منو میزدن تو سر بقیه بچه ها😅یه جورایی بهترین آدمای زندگیم که همین الآنم دلم تنگ شده براشون معلمای مدرسه بودن واسه همون همیشه دوست دارم یه کلاسی برم چون دلم واسه مدرسه و معلمام تنگ میشه بعداز مدرسه هیچ آدم خوب دیگه ای ندیدم
خودمم چندسال پیش معلم بودم بچه هامو خیلی دوست داشتم نمیدونم اونا منو یادشون مونده یانه چون خیلی کوچولو بودن بزرگترینشون ۵سالش بود الان دیگه بزرگ شدن احتمالا
معلم کلاس اولم واقعا مشکل داشت یادمه یکی از بچه ها یکم درسش ضعیف بود یه چیزیو اشتباه نوشته بود ماژیکو پرت کرد تو صورتش انقدرم ترسناک بود موهاشم شرابی میکرد
چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭