2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانم دهقانی معلم ادبیات فارسی دوران راهنمایی حالا نمیدونم کجاست در چه حالیه امیدوارم تندرست باشه هوا ...

یادمه یه دهقانی تو مدرسه ما بود کلاس چهارم انقدددد به بچه ها تکلیف میداد همشون انگشتاشون قرمز بود انقد مینوشتن

حالا الان چه کاره ای؟ کنکور چی داری؟

کنکور دادم الان دانشجوی دندانپزشکی ام🫠

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

معلمی که بهمون خیاطی یاد میداد نابینا هستم و میترسیدم و یواش کار میکردم سوزن کرد تو دستم که مثلا ترس ...

سلام عزیزدلم حالتون چطوره خوبین؟

ببخشید شما تجربه رفتن به بیت الحزان داشتین؟

راستش خیلی دوست دارم برم یکم درونگرام نمیتونم باهمه ارتباط بگیرم میخوام بدونم جو اونجا چطوریه و کمکم کنید بیشتر

ماه من🌙

حالا من خودمم بزارید تعریف کنم. کلاس هفتم بودم یه معلم عربی داشتیم لعنتی نمیزاشت سر کلاس حتی خمیده بشینی میگفت همه باید صاف بشینن. ماهم ناچارا صاف میشستیم. یه روز چشمتون بد نبینه زنگ قبل کلاسش پریود شدم. گفتم آخ آخ زنگ بعدی عربی دارم من با این زنیکه چیکار کنم و اینا. هرطور شد وقتی اومد تو کلاس خودمو صاف نگه داشتم ولی یهو وسطاش نتونستم و دلدرد شدید گرفتم سرمو گذاشتم رو میز و از درد پاهامو تکون دادم. یهو دیدم یکی داره سرمو ناز میکنه. بچه ها همه ترسیدن سرمو بلند کردم نگاه کردم دیدم معلمس. گفتم چیه؟ براش توضیح دادم. گفت خوب میخوای بهت مسکن بدم؟ چای نبات بدم؟ میخوای بری خونه؟ گفتم نه مرسی

به به زنیکه بیشعور الان برو تف کن تو صورتش

امیدوارم یک روز ببینمش😉😅

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

از معلم کلاس اول و دوم و پنجمم متنفرم چون بین بچها فرق میداشتند اصلان راضی نیستم و معلم دینی اونم خیلی عوضی بود عاشق معلم زبانم بودم خیلی مهربون بود

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

گفت باشه کاریت ندارم بخواب. خلاصه گذشت و اخر سال گفت بچه ها اگه کسی حرفی داره برام تو برگه ناشناس بنویسه منم همین خاطره رو تو دفتر براش نوشتم و حسابی ازش تعریف کردم خیلیم به وجد اومد

معلم زبانا با همه فرق دارن

آره

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز