راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉
حالا من خودمم بزارید تعریف کنم. کلاس هفتم بودم یه معلم عربی داشتیم لعنتی نمیزاشت سر کلاس حتی خمیده بشینی میگفت همه باید صاف بشینن. ماهم ناچارا صاف میشستیم. یه روز چشمتون بد نبینه زنگ قبل کلاسش پریود شدم. گفتم آخ آخ زنگ بعدی عربی دارم من با این زنیکه چیکار کنم و اینا. هرطور شد وقتی اومد تو کلاس خودمو صاف نگه داشتم ولی یهو وسطاش نتونستم و دلدرد شدید گرفتم سرمو گذاشتم رو میز و از درد پاهامو تکون دادم. یهو دیدم یکی داره سرمو ناز میکنه. بچه ها همه ترسیدن سرمو بلند کردم نگاه کردم دیدم معلمس. گفتم چیه؟ براش توضیح دادم. گفت خوب میخوای بهت مسکن بدم؟ چای نبات بدم؟ میخوای بری خونه؟ گفتم نه مرسی
لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉
گفت باشه کاریت ندارم بخواب. خلاصه گذشت و اخر سال گفت بچه ها اگه کسی حرفی داره برام تو برگه ناشناس بنویسه منم همین خاطره رو تو دفتر براش نوشتم و حسابی ازش تعریف کردم خیلیم به وجد اومد