پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و باعشــق کمکتون کنم👰👗👒💕
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
بقول یکی از کاربرا منم هر چی دوست داشته باشم و البته در توانم باشه میخرم برای خودم نمیذارم تو دلم بمونه طلا که ولخرجی نیست سرمایست دوبار تبدیل به پول میشه از دست که نمیدیم ولخرجی پول زیاد واسه چیزه بی ارزشه
خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
والله من فقط میخرم به حدی ولخرجم که مامان بزرگم وسط جمع گفت خرج تورو کسی نمیتونه برآورد کنه 😂😂😂مثلاً یکی از زنای فامیل که خودش استاد ارایشه گردنه وسایل های ارایشیمو دیده بود میگفت فلان کرم رو استفاده میکنی رژگونع مایع مارک استفاده میکنی و....😂😂😂😂
خونه و ماشین و جهیزیه و ... همه اینا رو با درآمد و تلاش خودم گرفتم
🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمیشوی، حتی به گریههای عمیق 🖤🖤🖤🖤 من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
خونه و ماشین خریدن جزو خرجا حساب میشه؟؟ اگه نه واسه خودم طلا خریدم با مانتوی پنج میلیونی 😆
آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی
یبار گوشی خریدم اون موقع سه برابر حقوق ماهیانه آن بود
خراب شد ولی خیلی گوشی خوبی بود 😕
99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه- با احترام، درخواست دوستی رد میشه. یه دوست برام کافیهب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن