2821
2789
عنوان

لاکچری ترین خرجی که واسه خودت کردی چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 268385 بازدید | 909 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بقول یکی از کاربرا منم هر چی دوست داشته باشم و البته در توانم باشه میخرم برای خودم نمیذارم تو دلم بمونه طلا که ولخرجی نیست سرمایست دوبار تبدیل به پول میشه از دست که نمیدیم ولخرجی پول زیاد واسه چیزه بی ارزشه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
QUOTE]حتما کانال رو اینجا معرفی میکردم اگه فارسی بود ، ولی اگه اینجا معرفیش کنم مخاطب فارسی برای چنل ...

عزیزم دریافت درامدتون چطور انجام دادی من مانع اسلیم برای شروع این موضوعها . و اینکه برای شروع آموزش تهیه کردی؟

روزای خوش تو راهن🌱✨

من هرچی کار می کنم باز پول ندارم. دیروز رفتم ارایشگاه گفت رنگ مو ۱۵ میلیون با احیا ۲۵ تومن جمعا. ندا ...

پولتو چند ماه تیکه تیکه بده پارسیان بخر به چند ماه بفروش برو این کارو بکن

روزای خوش تو راهن🌱✨

مزوژل جالپرو زدم

بانو سلام، جالپرو رو راضی بودین؟؟ منم میخوام انجام بدم دکترگفت 20میلیون، خواستمببینم ازش راضی بودین شما؟؟؟ !

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁

والله من فقط میخرم به حدی ولخرجم که مامان بزرگم وسط جمع گفت خرج تورو کسی نمیتونه برآورد کنه 😂😂😂مثلاً یکی از زنای فامیل که خودش استاد ارایشه گردنه وسایل های ارایشیمو دیده بود میگفت فلان کرم رو استفاده میکنی رژگونع مایع مارک استفاده میکنی و....😂😂😂😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز