2821
2789
عنوان

لاکچری ترین خرجی که واسه خودت کردی چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 268385 بازدید | 909 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لاکچری که ن تو رنج قیمتی خرید مانتو اینا یا لباس در سال ۱۴۰۳

یک ۴ونیم کت شلوار ا کیش گرفتم ک پر دردسر شد

و با بقیه لباس ها شد ۱۰تومن ک یک کت جرمش واسه شوهریا دو تا تی شرت واسه پسرم کم کنی

جمع خرج لباسم ۷تا ۷ونیم شد ک از کیش همینش موند برامون

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

دوره عزت نفس ثبت نام کردم

تاثیرم داشت؟

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکتون کنم👰👗👒💕

کرم Chanel خریدم

جون بابااا😂👏

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکتون کنم👰👗👒💕

شیر کاکائو با کیک

پس من خیلی لاکچریم🤣🤣

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز