تا حالا خیلی پیش آمده میخواستیم در بانک یا موسسه ای سپرده گذاری کنیم اما بیم آن داشتیم که این بانک یا موسسه تحت نظر بانک مرکزی است یا نه ، در صورت ورشکسته شدن تکلیف پولمان چی میشود؟ چطوری به سرنوشت سپرده گذاران، امید جلین، بهمن ایثار ، میزان، اعتماد ایرانیان، البرز ایرانیان، وحدت، فرشتگان، فردوسی و..................... دچار نشویم.
بانک مرکزی بعد از سامان دادن نهاد های پولی و مالی، لیست موسسات و بانکهای مجاز که تحت نظارتش فعالیت می کنند را منتشر کرد. در لینک زیر این بانک ها را مشاهده فرمایید.
سوال دوم: ایا تمام پولی که ما در این بانک ها میگذاریم ضمانت میشود؟ مثلا من 200میلیون در یک بانک دولتی میگذارم، برفرض محال، درصورت ورشکسته شدن کل پول را بر میگردانند؟
خیر، در حال حاضر فقط تا سقف 100میلیون تومان تحت بیمه بانک مرکزی است، پس اگر شما بر فرض 500میلیون تومان پول دارید بهتر است پولتان را حداقل در پنج بانک تقسیم کنید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!