2821
2789
عنوان

خانمای با تجربه در آی وی اف

472 بازدید | 16 پست

خانما من پنجم روزه انتقال دادن جنین برام راهنماییم کنین چی بخورم تا چندم استراحت کنم یا هر چی به ذهنتون میرسه تو مثبت شدن کمکم کنه ممنون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من 4 روز اول استراحت بودم بعدش کارای سبک میکردم تا اینکه 7 روز بعداز انتقال علائم پریود اومد سراغم و2 روز تقریبا خونریزی بعدشم لکه دیگه حساس بودن سینه هام رفت کلا منم فک کردم منفی هستش ولی داروهامو به هیچ وجه قطع نکردم...روز 14 ازمایش دادم مثبت شد..روز بعدش دوباره خونریزی و لکه دوباره داشتم ولی خوب شکر خدا مثبت بود...تقریبا تا دوهفته قبل از انتی لکه بینی داشتم بعد قطع شد...

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارم

من 4 روز اول استراحت بودم بعدش کارای سبک میکردم تا اینکه 7 روز بعداز انتقال علائم پریود اومد سراغم و ...

ممنون عزیزم منم امروز روز ششم درد پریودی اومده سراغم ولی خفیف

چه چیزایی خوردین تو این مدت

عزیزم من همه چیز خوردم همه غذایی خوردم فقط بدون ادویه مخصوصا فلفل...غذاهایی مثل فسنجون خورشت کرفس زعفرون و اویش اینارو نخور فعلا...من یه هفته اینارو رعایت کردم...آب زیاد بخور توکل به خدا کن قرآن بخون من با خدا رازو نیاز کردم و دعا کردم نذر کردم...انشالله مثبت میشی

ممنون عزیزم منم امروز روز ششم درد پریودی اومده سراغم ولی خفیف

من دردم خیلی زیاد بود عین پریود..و خون هم اومد...اگه خون دیدی نترس داروهارو ادامه بده..من خیلی ترسیدم ولی باز داروهارو قطع نکردم...منم ابن سینا انتقال انجام دادم

منم انتقال اولم بود عزیزم...نگران نباش بسپر به خدا دلت اروم میشه...

ممنون عزیزم امیدوارم کردی، منم کلا ادویه حذف کردم فعلا چایی هم قبلا خیلی میخورم الان اصلا نخوردم این مدت

ممنون عزیزم امیدوارم کردی، منم کلا ادویه حذف کردم فعلا چایی هم قبلا خیلی میخورم الان اصلا نخوردم این ...

منم چون خیلی چای دوس دارم از اول تا الان کلا خیلی خیلی کمرنگ میخورم...روزی دوتا چای کمرنگ...ولی قهوه رو کلا حذف کردم.

منم چون خیلی چای دوس دارم از اول تا الان کلا خیلی خیلی کمرنگ میخورم...روزی دوتا چای کمرنگ...ولی قهوه ...

ممنون عزیزم الان چند وقتتونه؟تا بعدم مراقبت کنم ادویه اینا نخورم یا تا بعد از آزمایش؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز