2821
2789
عنوان

چطور باید نگهش دارم

144 بازدید | 3 پست

ی رابطه رو چطور باید نگه داشت؟ تا چندسال..

خیلی نا امید میشم ی وقتایی واقعا داغون میشم چندتا شکست تجربه کردم(شکست های ب شدت وحشتناک) الان دیگه دلم نمیخواد دوباره تجربه کنم..

پارتنرم پسرخوبیه ی سری رفتار بد داره ولی رفتارای خوبش بیشتره

اینکه قبلا شکستنم هم بی تاثیر نیست ک تو این رابطه کلی ترس و استرس از دست دادن دارم (ب روی خودش نمیارم ک میترسم هیچ وقت) نمیدونم چیکار کنم از این همه ترس و استرس.. قصدمون ازدواجه برای چند سال بعد.. نمیدونم چطور رابطه زنده و خوب نگه دارم راستش دوست ندارم از دستش بدم واقعا پسرخوبیه..🤦♀️ الان ۴ ماهه باهمیم من ۲۱ سالمه و اون تیر ماه میشه ۲۵

گاهی مثل بقیه ی ادما خسته اس روحش خستس ذهنش خستس کم میاره و من درکش میکنم و با خودم صحبت میکنم ولی اونجور مواقع من واقعا داغونم و ترسم شدید تر از همیشس و هر لحظه ک میگذره احساس میکنم ازم داره دور میشه سرد میشه هرچی هم با خودم صحبت میکنم فایده ای نداره (الان هم دارم این وضعیت رو میگذرونم) راهنماییم کنید واقعا از درون خودمو دارم میخورم

دیدید ما دخترا پی ام اسمونو چطورمیگذرونیم؟ انگار پارتنر منم گاهی پی ام اس میشه 😅

اول اینکه عشق باید دو طرفه باشه و هرچقد عشق پسر بیشتر باشه رابطه موندگار تره و درک هر دوطرف دوطرف باید درک کردن و بلد باشن دوری از بحث های بی خود و الکی و چرت صحبت آروم و منطقی بهتره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز