2789
عنوان

من همیشه شیک ترین وخاص ترین لباس ها رو میدوزم الان ب سرم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 27 پست
من رشته م شیمی بود. یادمه یکی از همکلاسی هام کنارش خیاطی هم میکرد ومیرفت کلاس طراحی لباس. به نظرم کا ...

🤣🤣

میشه چندتا سوال بپرسم؟ رشتم ریاضیه و راجب انتخاب رشته سر درگمم

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

من خودمم رشته ام حقوقه اما کنارش خیاطی هم میکنماتفاقا تو دانشگاه هم مشتری دارم در کل بنظرم خیلی خوبه ...

چطوری یاد گرفتی خیاطی رو و چقدر طول کشید؟

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو سریال کرگ و میش هم مادره هم خیاطی میکرد

هم بافتنی هم ریس بیمارستان بود

چه اشکالی داره

مادر شوهرم میگه دختر باید همه چی بلد باشه @niniyar

چرا مامنتای من منتشر نمیشه اخه

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

اره عزیزم بپرس

رشته اتون ریاضی بوده ؟

منم علاقه ی خیلی زیادی به شیمی دارم

اما میگن بازار کارش خوب نیس

دانشگاهتون چی بوده؟

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

رشته اتون ریاضی بوده ؟منم علاقه ی خیلی زیادی به شیمی دارماما میگن بازار کارش خوب نیسدانشگاهتون چی بو ...

من رشته م تجربی بود. دانشگاه تهران شیمی قبول شدم. رشته خوبیه ولی اون موقع کسی به من نگفت که فقط بر اساس علایقم نباید انتخاب رشته کنم.

ببین عزیزم علاقه یک بحثه، بازار کار یک بحث دیگه. مهم اینه که تو بتونی کسب درامد داشته باشی

اااا

رشته اتون ریاضی بوده ؟منم علاقه ی خیلی زیادی به شیمی دارماما میگن بازار کارش خوب نیسدانشگاهتون چی بو ...

شیمی توی دانشگاه با شیمی دبیرستان فرق داره. مباحث خیلی سنگینه. یه جا به خودت میای میبینی داری فیزیک و ریاضی و شیمی رو باهم میخونی؛ از روابط فیزیک و انتگرال زیاد توش استفاده میشه.

به نظر من نسبت به بازار کارش، درس خیلی سنگینیه

اااا

البته دوره ی ما اینطوری بود که هرکی هرچی قبول میشد میرفت😂

از نظر بازار کار هم من ۸ سال توی یک شرکت کارمند بودم که فقط براشون مهم بود که کارشناس علوم پایه باشی.

الانم مقاله نویسی و تولید محتوا میکنم که بازم ربطی به شیمی نداره.

اااا

من تجربی بودم و دانشگاه سراسری تهران قبول شدم

شغلم ربطی به شیمی نداره

اااا

چطوری یاد گرفتی خیاطی رو و چقدر طول کشید؟

من تو یه مزون مشغول به کار شدم و از یه طرف مامانم هم بهم یاد داد کلا دوره نازک دوزی رو تو ۲ ماه یادگرفتم

اما بستگی به اینم داره که دوخت مدل ها رو یاد بگیری و از یادت نره

من تجربی بودم و دانشگاه سراسری تهران قبول شدمشغلم ربطی به شیمی نداره

دانشگاهتون ک خیلی خوبه

البته دوره ی ما اینطوری بود که هرکی هرچی قبول میشد میرفت😂 از نظر بازار کار هم من ۸ سال توی یک شرکت ...

موفق باشید❤️

من رشته م تجربی بود. دانشگاه تهران شیمی قبول شدم. رشته خوبیه ولی اون موقع کسی به من نگفت که فقط بر ا ...

به همین موضوع بازار کار که فکر میکنم باعث میشه شک کنم

گذینه ی دومم مهندسی کامیوتره، ولی داشنگاه بالا و تاپ

نمیدونم وافعا