2821
2789
عنوان

خواهرم حس میکنم ناراحت شده

1180 بازدید | 19 پست

من یه خواهر دارم از خودم کوچیکتر و سندرم داون داره از بچگی دوست داشت عروس بشه و بچه دار و اسم دخترش بزاره بهار و سحر ولی خب 💔🥲 حالا من بچه دار شدم دختره ولی وقتی بغلش میکرد دیدم رفته یجا نشسته حالت ناراحت من خیلی ناراحتم حس عذاب وجدان دارم گریم گرفته همش تو دلم میگم کاش منم بچه دار نمیشدم نمیدونم اخه ابجیم خیلی بچه دوست داره حس بدیه صبح زود اومدن که بچه ببین ولی مامانم دید خواهرم ناراحته زود رفتن کاش میشد خدا یجوری میکرد ابجیم ازدواج کنه و خدا بهش یه بچه سالم بده خودم میرم نگه داری و کمک میکنم

بنظرتون میتونه ؟ چیکار کنم ابجیم ناراحت نباشه وقتی اون ناراحت منم ناراحتم مامانم بهم گفت اگه گریه کنی و ناراحت باشی حست به بچت هم منتقل میشه و شیر مادر نمیخوره ولی من واقعا از صبح ناراحتش شدم

@niniyar تایید کن لطفاً

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من شنیدم میتونین تو بهزیستی واسه ازدواج ثبتنام کنین اونجا هستن کسایی کع شرایطشون مشابه خواهر شماست ب ...

بچه دار میتونه بشه ؟

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

سعی کن بعضی وقتا بچه رو بدی بهش جلوش خیلی قربون صدقه دخترت نروالبته که تو تقصیری نداری گلم

بچم کلا چهار روزشه

امروز اومدن ببینن دادم بغلش کنه ولی حس کردم ناراحته و خیلی مراقب بچه بود ابجیم

الهی، این ی نوع دلتنگیست برای یک زندگی تجربه نشده

خوب چیکار کنم حالش خوب بشه ناراحت نباشه

بچم خیلی ضعیفه تازه چهار روزشه ولی برای اینکه ناراحت نشه دادم بغلش کنه و بچرخونه یذره ولی بازم ناراحت بود

اخی چ خواهر خوبی هستی میگذره عادت میکننهه به بچت عادت میکنه ازش جداا نمشه حالا ببین انقد اینا فرش ...

فدات شم

اره میدم بغلش کنه ولی ناراحته نمیخوام ناراحت باشه چیکار کنم بهتر بشه

خوب چیکار کنم حالش خوب بشه ناراحت نباشه بچم خیلی ضعیفه تازه چهار روزشه ولی برای اینکه ناراحت نشه داد ...

ی جایگاه جدید بهش بده، باهاش رویا پردازی کن، احساسش را معتبر بدان

ماهور،،، میکاپ عروس سبک اروپایی و نچرال، زیبایی واقعیت رو درخشان تر می کنم

ی جایگاه جدید بهش بده، باهاش رویا پردازی کن، احساسش را معتبر بدان

بخدا وقت نمیشه الان نیم ساعت تازه وقت پیدا کردم

از یه طرف تازه بچه دار شدم بچه اول بی تجربه از یه طرف کار خونه از یه طرف هم مشکلات

مگه میترسی بچه رو بدی دستش؟بده بهش

ربطی نداره اصلأ

فک کنم اشتباه متوجه شدین کلا

فدات شم اره میدم بغلش کنه ولی ناراحته نمیخوام ناراحت باشه چیکار کنم بهتر بشه

خب یه عروسک هست ک دقیقا شبیه بچس براش بگیرین

ب مرور خودش عادت میکنه انقد سخت نگیرین

ب فکر ازدواج و بچه دار شدنشمنباشینک اشتباهه

2823
2791
2779
2792